Tugceinciuak Kizlar kacinci haftadan sonra agri baski hissettiniz ben 28 haftaligim baskı ve agri hissediyorum su fazlaligimda vardi ondan olabilir mi erken mi baski hissetmek icin
Defnesmomy Tugceinciuak ben 30. haftaya giriyorum yarın bendede olmaya başladı bebeğin pozisyonu ile alakalı olabilir baş aşağı ise
Didoun Tugceinciuak bebeğim baş aşağı olduğu için 27. Haftadan beri hissediyorum. 34. Haftaya geldik hala devam ediyor 😂
Sunshine__ Tugceinciuak Bende 28 haftalık gebeyim 2 gündür baskı var tuvalete gittiğimde özellikle çok fazla hissediyorum
ucarbusra35 Tugceinciuak Su fazlalığı bende de var bndede oluyo kasıklarda ağrı baskı sık idrara çıkma doktorunuz suyunuz için ne dedi size baska
Tugceinciuak ucarbusra35 seker yuklemesi yapilacak dedi su fazlaligi görünce suphelendi ama şükür sorun cikmadi
ucarbusra35 Tugceinciuak ben de şeker yüklemesi yaptı şükür bende de çıkmadı ama suyum sınırda fazl dedi normal doğum zor dedi
palperol Benım 20 den berı devam 29 olduk. Yürürken daha çok oluyor ,yürümeyi sevmiyorum çünkü büyük ihtimal ondan 😅😂
Sevidmn Tugceinciuak benimde bir anda asiri baskim olmustu bebek bas asagiydi ama rahim agzi kisaligim cikti bu durumu onemseyin kesinlikle farkli bir durum hissediyorsaniz ondanmidir demeyin doktora gozukun hemen
Tugceinciuak Sevidmn rahim ağzına falan bakti son kontrolumde aslinda acilma falan yok dedi ama kisalik baska birsey mi