Suhedymn Kızlar hamileliğimin son vakitleri artık canım sıkılıyor evde eşim dışarı çıkıyor eve geliyor telefonla bende bugün Avrupa yakasına başladım bari oendim takiliyim dedim. ama pazara bile gitmiyorum bu halde artık dogurmak istiyorum sosyallik sıfır yoruldum bıktım. Evde squat yapıyorum yirmi tane yirmi tane kurbağa yuryusu açılma egzersizleri derken artık psikolojimi etkiledi.. siz neler yapiyorsunuz? bu gecede rüyamda nişanım geldiğini gördüm.
Youngmotherr Suhedymn ben de 37+3üm gelmiyolar anam 🤦🏼♀️ Nişanım da geldi 3 cm açıklık var bebek kanalda ama yokkkk
Didoun Suhedymn 37. Hafta bebek için çok erken bir hafta. Şöyle düşünün prematüre sınırından çıkışı. Bazı doktorlar ciğer gelişimi için 38. Haftayı işaret ediyor. Bebeğin ve sonrasında sizin rahatınız için onun gelmek istediği zamanı beklemenizi öneririm.
Kalbiimde2can Suhedymn valla bende 38+2 oldum hala tik yok 🤣 ilk oglum 37+1de normal dogumla dünyaya geldi erkenciydi ama bu biraz nazli cikti 😬
Suhedymn Youngmotherr sıkıldım artık iyi sizinki kanala girmiş bizimki sadece pozisyon almış dedi devlete gidiyorum siz neler yaptiniz
Gizemlibirisi Hurma yiyin,her gün korunmasız ilişki,yürüyüş yapın. Bebeğiniz dogmamisken gitmek istediğiniz yerlere gidin misafirliğe avm ye pikniğe falan.bende 36+5 oldum eşime izin al da iki üç gün kamp yapalım diyorum mesela.🤣
Suhedymn Gizemlibirisi kız ne güzel biz gurbetteyiz pazara bile gitmiyom düşün yani. Nereye gidilir ki dogururum diye evi bekliyoz.
Ozdbtl Suhedymn Ben hala çalışıyorum Kendi iş yerim muhtemelen son güne kadar çalışacağım😂 haricinde zaten bir şey yapmaya halim kalmıyor sürekli aktifim ayaktayım.. hurma yiyorum bir de
Nerfemm 37de gelmesini istiyorsunuz haklısınız da cok yorucu bir dönemdeyiz suan bende 37nin icindeyim ve gercekten. Cok zorluk cekiyorum doktorum sezeryanla dedi normalde normal dogum icin diretirdim ama artik dayanamiyorum o yüzden kabul ettim iri bebekmis diye. Ama.birakin bebekleriniz zamaninda saglikla gelsin. İnanin zamaninda yani 40 haftalik dogan bebekle 38 haftalarda dogan bebek arasinda bile fark var. Zoraki bir durumunuz yoksa dayanmaya çalışın. Ben ilk bebegimi 40 haftada normal dogurdum ve sanki yenidogan degilde 3 aylik gibi dinç sağlıklıydı. Ve ayni gun eve gelip hareket halindeydim. Haftası dolmadan evde iş yapmaya basladım temizlik yemek vs. Lahusaligim harika gecti. Seseryandan korkuyorum o yüzden istedigim hızla toparlanamıcam diye 🥴
Suhedymn Nerfemm hayırlısı ve afiyetlisi için dua ediyorum fakat evdeyim ve sadece yemek yapıp temizlik yapıyorum sanırım bu beni yıpratıyor. Gurbetteyiz bide. Sizin bebeğiniz kaç kilo özele mi gidiyorsunuz benim 37+0 da 2950 minyon başı küçük bir bebek dedi devlet e gidiyorum
Nerfemm Suhedymn minyonda olsa gayet iyi bence. Benimki 34+4 te 2950 idi aslinda cokta iri degil ama bisey demedim. Gercekten hamilelik cok zor son ayları hele bu sıcaklarda. İnan ben ev bile supuremiyorum belim tutuluyor yaparken. Cok uzun yuruyemiyorum ilk belim gidiyor sonra kasiklarim kasiliyor tutulup kaliyorum. Allah tüm hamilelere kolaylik versin
Suhedymn Didoun bekliyorum tabiki bu başlığı açmanın sebebi arkadaşlar normal doğum için neler yapıyor, ben neler yapmalıyım ve bu psikolojimin durumunu nasıl çözerim diğer hamislerde benim gibi mi merak ettim bunalmislik vs var mı diye
Kalbiimde2can Suhedymn Benim buda oglan🤣 biri ne kadar aceleci davrandiysa digeride bi o kadar keyifci cikti 🤭