Damla777 ben preeklampsi sebebiyle acil doğuma alındım. Bebeğim son 10 gün beni zehirlemeye başlamıştı. Artık doğuma girmeden evvel sürekli kusmam vardı. 36+4te acil doğuma alındım 15/10 tansiyon ile. Nidicard ve alfamde rağmen tansiyonlarım düşmek bilmiyordu. İdrarda protein kaçağım 390dı. Bi sabah uyandığımda yüzümün ve ayaklarımın anormal şişmesiyle anladım bi şeyler olduğunu doktoruma söylediğimde tansiyon ölçmemi istedi, o an ölçtüğümde 14/9du. 24 saatlik idrar toplama istedi acil bi şekilde ve protein kaçağı çıktı. Bunları yaşadığımda 30 haftalık hamileydim. 2 hafta bu şekilde dizginlemeye çalıştık ama artık yürüyemez hale gelmiştim 32 haftalıkken birden bire anormal şekilde karın sertleşmelerim başladı. Sürekli bebek bi yerde toplanıyordu ve karnım taş gibi oluyordu. Günde 10dan fazla yaşıyordum bu durumu ve doktorum bi gece yatırdı beni hemen iki tane ciğer geliştirici yaptırdı erken doğum olması muhtemel gözüküyordu 2 cmde açılmam vardı. Çok korkmuştum sancılarımda başlamıştı. Sonrasında tansiyon ilaçlarının dozlarını arttırdı doktor ve sürekli yatmamı hiç bi şey yapmamamı yürümemin bile yasak olduğunu söyledi. Bu şekilde sık kontrol ve nstlerle 36.haftaya kadar durabildim. Sonra 15/10la acil sezaryene alındım. Çok şükür ki küvöze girmedi bebeğim ve bu şekilde bi serüven atlatmış oldum