Lina- Duphaston kullanıp bittikten sonra kaç gün içinde adet oluyorsunuz kızlar benim yarın 4.günüm biteli hala olmadım. 10 aydır duphaston kullanarak oluyorum kendiliğinden asla adet olmuyorum normalde ilaç bittikten ertesi günü olurum
Hgmom1 Lina- bende duphastonu çatlatma iğnesini vurulduktan sonra başladım sabah-akşam şeklinde regl olana kadar iç dedi bana ama geçen ay çatlatma iğnesinden sonra reglim 8 gün gecikti duphaston içtiğim halde
Lina- aslii57 ben ertesi günü oluyodum hep geçen ay aşılama oldum tutmadı o yüzden şaştı mı bilmiyorum
Lina- XEmosumX pcos var bende hiç umudum yok 7 temmuzda rahim filmi çektirdim 11 temmuz ve sonrasında gğn aşırı ilişki oldu ovulasyon testide kullandım ama hiç yumurtlama görmedim hamile olma ihtimalim var mı yinede acaba bide geçen ay aşılama oldum tutmadı aşılamadan sonra denge değişti heralde
Tbsra95 Lina- ben aşılamadan sonraki ay hamile kaldım kızıma asılama sonrası hamile kalan cok var test yapın hic beklemiyordum ama oldu
Lina- Tbsra95 ama yumurtlama olmadı ki ya yinede ihtimal var mı önümüzdeki ay ikinci aşılamayı olcaktım bi adet olsaydım inşallah bi mucize olurda hamile olurum, belirtilerin neydi peki benim aynı adet olcak gibi ağrı var
Lina- Emine_tekr35 benim 25inde bitti 10 gün kullanıp bıraktım normalde bittikten ertesi günü oluyodum ama bu sefer dengeler değişti heralde
Emine_tekr35 Lina- bende 10 gün kullandım ilk defa kullanıyorum hiç fikrim yok ne zaman olması gerekiyor 🤷♀️
Lina- Emine_tekr35 bittikten sonra bi kaç gün içinde oluyosun ama ben hep bittikten ertesi gün olurdum hayırlısı bakalım