Yesooo İyi akşamlar arkadaşlar bir sorum olacaktı. Şeker yükleme testinden sonra neler yaptınız? Ne yiyip ne içtiniz veya ne yemeyip ne içmediniz? Bebeğinizin hareketlerinde bir azalma oldu mu? Şeker yükleme testinden çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. Cevaplarınızı bekliyorum.
aysenur30a Yesooo ben yaptırsam mı yaptırmasam mı arasındayım hala :( bazı kişiler tavsiye ediyor bazıları tavsiye etmiyor
Xcbaby Yesooo normal hayatima devam ettim ben değişik birsey yapmadim bebek de aynen devam degisim hissetmedim hareketlerde 😅
anneoluyoruuumm16 Yesooo normal hayatına devam ediyorsun sıkıntı çıkmazsa. Ben geçen hafta yaptırdım bir sorun çıkmadı şükür normal hayatıma devam ediyorum
Yesooo aysenur30a İleride pişman olmamak için ben yaptırdım. Yaptırmanda fayda var derim. Ne olur ne olmaz. Bir zararıda yokmuş zaten. Evet biraz zorlanıyorsun ama bence değer.
Yazmelegi_ aysenur30a bence yaptır çilekli gazoz gibi bisey içtm ben gölge bir yerde oturdum zorlanmdm hiç
MUSU21 aysenur30a gece 12 den sonra bisey yiyip icmiyorsun su dahil. Dayanamassan en fazla 2 bardak su. 3 saat suruyor. Once kan aliniyor sonra 1 tane kutu kola giibi glikoz veriyorlar icip 1 saat bekliyosun tekrar kan veriyorsun ve bu islemi 2 tur tekrarliyorsun. Biraz sikici :)
Yesooo Xcbaby normalde oturunca falan hareket ediyor tekme atıyor. Bugün sakiniz. Bende korkuyorum açıkçası
Xcbaby Yesooo sag tarafiniza uzanip bekleyin bir de oyle daha net hissediliyormus. Cok hareket edince de uyuyorlar sallanti besik etkisi yaptigindan.