Aycanx ben 1 yil boyunca her ay denedim. Ben bir gebenin günlüğünden aldim dogru gosteriyo ultrasonda yunurtlamam gorundu o gun testi yaptim dgoru gosterdi inan tecrubeli olarak 1 yil boyunca her ay her gun yapmis biri olarak soyluyorum kuzum sakin yapma stresten baska hic bisey degil yumurtlama testi yapsan da bir ve ya iki gunde bir iliski olucak yapmasan da ayni bir ya da iki gunde bir iliski olucak bak inanki cok strese sebep oluyo. Testi yapip degerlendirme yapilinca mesela iste yumurtlama gununde degerlendirdin regli donemine gelince acaba var midir diye kafani cok deli gibi kurcaliyo bu soru kesin vardir bile diyosun bir gun gecilti mesela ( bi kac gun gecikme normal kabul edilir bu arada 1 haftadan fazla gecikme olursa ya gebelik ya da baska bir problem vardir) o gecikme olunca kesin vardir diyosun neden cunku tam yumurtlama zamaninda degerlendirdin ama bi bakiyosum ki regli oldun olan umitlenen sevinen kalbine oluyo yani kuzum bak kac yasindasin bilmiyorum bi kardes arkadas belki dert ortagi olarak soyluyorum ( bende 3 seendir deniyorum olmuyo tekrar tedaviye baslicaz insallah hic bi sorunumuz yok bu arada) bu testi kullanma zaten doktorlar stresten uzak diyo biz daha da strese batiyoruz evet cok guzel bi yontem ama bence cok stresli tabi bi kac ay istersen dene kuzum o zaman neden kullanma dedigimi anlarsin kuzum