mervkoca Kızlarr hamilelikte duyduğum şeylere çok şaşırıyorum. Mesela şeftali elleme çocuğun tüylü olur, çileği elleme çilli olur, saçını kestirme çocuğun ömrü kısa olur diyorlar. Bunların gerçekleştiğine şahit olan var mı? 🥲😄 Sizin söylenen başka değişik şeyler var mı? 🥺
A12_S07 mervkoca ya çok şeftali yedim çocuğum tüy yumağı olacak desene 😂 ya ben dalak yiyip de iz kalan gördüm şahit oldum ama diğer şeyler de olmadım gerçekten
Yaseee01 Ben bunu duymadım ama burda okumuştum dışarıda bir hayvan falan görürsen elini karnına götürüp karnimdaki aklımda demen gerekiyormuş yoksa çocuk o gördüğün hayvana benziyormuş 😂😂😂 daha neler görecek bu gözler yaa 😂
Yaseee01 mervkoca Dışarıda gezerken elin karninda gez artık yada gözün kapalı gezeceksin yapacak bisey yok 😂😂
mervkoca Deletedmom0071 maden suyu içerken okudum 😄 hahaha ikincisini de ilk defa duydum allahtan kına yakacak bir durumumuz yok 🥲😄
Deletedmom0071 mervkoca ben arkadaşımın kınasına gitmiştim 6 aylık hamileydim elime kına yaktım ve anneannem rahmetli görmüştü dünyası başına yıkıldı ağla ağla bir hal oldu tuvalete de alışmayacak sürekli altına yapacak diye. Gel gör ki anlatamadım ah ananeciim çocuğum hiç korktuğun gibi olmadı ama ben onu çok özledim 😔