edasontr adet gunum dundu ama duzensiz tabi goguslerim normalde agrırsa yarın adet olurum ama 3 gundur agrıyor adet hala olmadımm sol tarafım agrıyor gebelk olamaz sanırım sol tarafımm tıkalı cınkü demi kzlar sağdan agrımasu gerek sag acık oldugu ıcın
mavi_anne23 edasontr Can’ım bende çift Rahîmliydim sol taraftaydı bebek ama sağ rahimde de ağrı oluyodu test yaptın mı bebeğin sol tarafa yerleşmiş olabilir
balevlatlarim3535 edasontr sol tupunuzun tıkalı olduğunu rahim filmi ile öğrendiniz muhtemelen. Belki film esnasında açılmıştır. İlacın etkisiyle. Bende rahim diliminden sonra hamile kaldım mesela
Lina- edasontr benim söktürücü biteli 4.Gün bugün hala adet olmadım normalde ilaç bitiminin ertesi günü oluyodum sabah test yaptım negatif çıktı
edasontr mavi_anne23 hyr yapmadım cunku negatıf gormekten bıktım adetimi beklıyorum 3 cuncu gunu klomen yada femeraya başlatıcak doktorum
edasontr balevlatlarim3535 doktor acalım mı dedi bende dayanamadım bıraktırdım 3 kere denedi zaten olmadı olsaydı soylerdi yani acıldıgını bakalım bende kalırım insallah hamile
edasontr Lina- 🥺 pozitf hic goremiycez sanırım bizz ben bakmak bile istemiyorum cunku belli negatıf oldugu o kdar eminim yani olmadıgına
Lina- edasontr çevremden her hamilelik haberi geldiğinde yıkılıyorum resmen onlar için seviniyorum ama kendim için çok üzülüyorum
mavi_anne23 edasontr böyle düşünmeyin kızlar herşeyin bir vakti var allah sizede en kısa zamanda nasip eder inşallah 🤲🏻
mavi_anne23 Tedaviyle zor hamile kaldım onuda kaybettim hamile birini görünce bende üzülüyorum ama hep Allah’a dua ediyorum biliyorum ki allah kalpten edilen hiçbir dua’yı geri çevirmez . Hayırlısıyla Olacağı zaman’ı bekliyor
Lina- edasontr yarın doktora gidicem bakalım 2.günü gel demişti klomen istemiycem iğneyle yumurtaları büyütmesini istiycem klomen bende işe yaramaz biliyorum🙄
edasontr Lina- aynen git bi bakalımmm insallah guzel sonuclar alırız bende bi olsam da 3 cu gunu gidicem