Minnakelifim 17 gunumuz kaldı dogumda en cok korktugum sey dogum esnasinda kesik atilirsa acısini cok hisseder miyim veya dikiş yapilacagi zaman cok acı olur mu bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi
Duyguvv Minnakelifim bana kesik atarken doktor sordu kesiyorum onaylıyor Musun diye evet kes dedim ama kesiği hiç hissetmedim iğnede yapılmış onuda hissetmedim
Mervebuglemsura Merhaba. 2 normal doğum yaptım. Kesik atarken ağrı acı hiç bisey olmuyor. Merak etmeyin.. Dikis gerekirse de iğne yapıyorlar zaten. Hiç bisey hissetmiyorsunz.. Korkmayın bence.. Allahin yardımı sizinle olsun.. Umarım sağlıklı bir şekilde yavrunuza kavuşursunuz. 💐💐❤️
Cantanem44 Bana sormadı direk kesti iğne vurup vurmadığını hiç hatırlamıyorum ama hiçbirşey hissetmedim devlette oldum sonra dikiş atarken minik birşey hissettim dedim uyuşturmadan mı dikeceksiniz hissediyormusun dedi evet dedim iğne vurdu hiç hissetmedim ki normalde canım çok tatlıdır ☺️İkinciyi ne olacak bilmiyorum ama olursa yine normal isterim ☺️
burcutet Minnakelifim Hiç kafanıza takmayın benimkine de kesi atıldı, hiç hissetmedim ayrıca rahatlattı bile 😊 Zaten hemen bebişim çıkıverdi. Dikerken de sordu doktorum acırsa söyle dedi iğne yapayım ama ben hiç hissetmedim.
Kekmez Minnakelifim 1 kızım var 6 Aylık normal doğum yaptım dikişsiz doğurdum ben sıkıntım yoktu ama büyük ihtimal o kadar sancı ağrıdan sonra hissedilmez
Dygs O acıyla dikişi ve kesiyi hissetmiyosunuz zaten 😀 dikiş atarken beni bi 10 dakka falan uyutmuslardı