PrensesAnnesi- Anadolu yakasında kartal maltepe pendik civarı detaylı ultrason yapan kadın perinatolog doktor var mı acaba ? Mesela pendik medipol detaylı yapıyor mu ? Öneriniz var mı paylaşabilir misiniz lütfen 🙏🏻
Oz34 PrensesAnnesi- ben Dragos tıp merkezi Bülent karsa gidiyorum kendisi doçent doktor gerçekten çok bilgili ilk hamileliğimde de ona gidiyordum şimdi de ona gidebilirsin
Sevalinkaa PrensesAnnesi- lokman hekim Ünal beye gittim 1800 lira ücreti 1 saat boyunca didik didik baktı sıpama 💜 kadın değil ama siz bilirsiniz yine de
PrensesAnnesi- Oz34 çok teşekkür ederim ancak kadın doktor arıyorum biraz hassasım bu konuda eminim çok iyi bakıyorlardır ama tercihen bayan olsa çok daha iyi ve rahat olurum
Krdln69 Pendikte halil mesut var doktorum ona yönlendirdi beni. Mükemmel ilgilendi bir bakın isterseniz
PrensesAnnesi- Krdln69 teşekkür ederim ama erkek doktorlarda kendimi rahat hissedemiyorum hassasiyetim var o yüzden kadın doktor arıyorum kadın perinatolog da neredeyse yok denecek kadar az sanırım
PrensesAnnesi- Sevalinkaa eminim çok iyi bakıyordur ancak biraz hassasım kadın doktor olsa çok rahat hissederim kendimi
Yagizayda PrensesAnnesi- gidebilirseniz Üsküdar hospital türk Rabia hanım çok çok ilgili flyatta çok uygun 2 buçuk ay önce 690 TL ye yapturdim