LamiyaCetinkaya E bunu yapıcam demiştim ama dimi 😂 6 haftalık ultrason resmi yok bu var sadece, bakın bakalım teori filan geliştirin kızlar, neye benziyor?
bebegimveben20 LamiyaCetinkaya kese yuvarlaksa kız, ovalse erkek diye instagramda görmüştüm mesela 10+2deyim ben kese oval ve erkek hissediyorum kendiminkini 😁😁😁
LamiyaCetinkaya bebegimveben20 Ben de öyle bir şey duydum hatta oğlumun kesesi ovalmiş şimdi baktım 😁
Hav_argshd LamiyaCetinkaya bebegimveben20 Tugbacds Defnesmomy LamiyaCetinkaya https://www.hizliresim.com/f0ssv82Bakarmısınız canlar
LamiyaCetinkaya Tugbacds aşkım benim bata göre 10 ama ultrasonda 9 çıkınca adet tarihimi öne aldı doktor, inşallah ikisi de sağlıkla doğar 🙏
1ciftyesilgoz Kese şekli külliyen yalan bence😅benim de yuvarlaktı, Ramzi teorisine göre kızdı ama erkek🥹 ama nub açısı baya doğru çıkıyor
LamiyaCetinkaya 1ciftyesilgoz nub sanırım 6 Haftalıkken doğru olabiliyor ama bizim o haftada ultrason fotoğrafı vermedi doktor nedense şimdi de geç oldu artık
1ciftyesilgoz LamiyaCetinkaya yok kuzum ramzi teorisi 6 haftalıkken, nub 10. Haftadan itibaren belli oluyor❤️
LamiyaCetinkaya BEKEN Bir cinsiyet teorisi, bebeğin genital bölgesinin açısı ile tahmin yürütülüyor ama tabii ki net değil, tahmin. İnternetten bakabilirsiniz detaylı 🙏❤️