mucizemizibekliyoruzz Oznr lansinoh kullanıyordum, arkadaş tavsiyesi üzerine hindistan cevizi yağı aldım ana şuan aklımds değil markası
mucizemizibekliyoruzz Nur_089 e bebekten baby plus göğüs ucu pedi almıştım. Doğum sonrası ped değilde depend kullandım, sonrasında da e bebekte satılan lohusa pedlerinden kullandım.
Duygufuk mucizemizibekliyoruzz evet evet görüntü açısından dışarda kullanmadım ben ama evde çok rahat ettim:)
EmineIsbilir mucizemizibekliyoruzz sizin gözünüzden gözle görülür bişey yoktu o zaman normal iki hafta önden gitmesi dimi
Rose21 mucizemizibekliyoruzz öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini. Burda herkes silverette öneriyor ama ben baktım fiyatı çok uçuk. 350 400 tl civarı. Bana kalırsa avent başta almak mantıklı.
ToprakDeniz mucizemizibekliyoruzz kötü demeyelim de...🤪Mucize diyelim... Son günlerimiz kavuşmamız an kaldı... Duanıza talibiz
mucizemizibekliyoruzz Rose21 hindistan cevizi yağı aldım. 1 günde kesti ağrıları, yaralarımda iyileşti. Bebeği direk emziriyorum tamamen bitkisel hiç sorun olmuyormuş
SemraSnmezTuru Duygufuk ben de aldım avent kalkan. Ama sütyen olmazsa durmayacak gibi. Öyle değil mi yoksa yanlış mı kullanıyorum. Denemek için taktım durmuyor sütyenle sıkıştırınca duruyor 😌
Duygufuk SemraSnmezTuru ben emzirme sütyeni değil ama emzirme atleti kullandım onunla çok rahat oluyor tavsiye ederim:) evet tek basına durmuyor maalesef sıkıştırmak lazim:)) ben evde sütyen takmadım o yüzden o atletlerle çok rahattı:)
SemraSnmezTuru Bnm bildiğim hepsi aynı boy ama öyle vakumlayan bir sey degıl. Gogus ucum kahverengı kısımla beraber tam gırıyor içine Ama desteksiz durmuyor. O yuzden emzırme sutyenı de goturucem yanımda. Onunla normal duruyor.
pinktime mucizemizibekliyoruzz 4 kilo ve dikişiniz az ne güzel benimkide 2 hafta önde çatım müsait ama doktorum normal doğumun yırtık ve kesi açısından fazla olacağını risklerini söylüyo cesaretim kırılıyo.Ne güzel doğum yapmışsınız gözünüzaydın sağlıkla büyütün
mucizemizibekliyoruzz pinktime size cesaret versin o zaman. 3 dikişim varmış. Yani ucundan azıcık kesmişler sadece yırtık olmasın diye okadar. Ve 4 kilo çocuk doğurdum yani