Gebeysek1 34 haftayız. Son iki gündür hareketleri canımı yakıyor hatta gece nefesimi kesiyor. Normal mi sizde durumlar ne
Hamileanne Gebeysek1 benimki nerdeyse bacağını çıkaracak alttan o derece ağrı yapıyor gareket edince 35 haftalığım
EDAnisa2016 Gebeysek1 aynı 33 haftalık içeri daraldığı için nasıl canımı acıtıyor anlatamam sanki dışarı çıkacak gibi 😃😃 futbol maçı yapıyo
Nhlhmz11 Gebeysek1 tabiki normal 😇 benim kızım beni aglatiyordu açıdan , ne nefes alabiliyordum ne yatabiliyordum,
theAna Gebeysek1 ben de aynı durumdayım geceleri uyuyamıyorum neredeyse. Büyüdükleri için hareket artıyor normal..
Ygmrcylin 😂😂kaburgalarımla sürekli oynuyor biranda yerimden fırlıyorum ne istıyor kaburgalarımdan bilmiyorum 😂😂
Ygmrcylin Gebeysek1 😂😂bunu eşime dediğimde eşimin dediği şey gümbür gümbür gelıyor demesi 😂🤦🏻♀️😂🤷🏻♀️
Nurcihannan Benim 33+4 evet hareketli ama öyle yukarda pek hareket yok göbek deliğimin civarlarında genelde hareket. Canımı acıtmıyor hiç
Sezgitas Ben de 34 teyim, yavaştan çıkışa doğru yol alıyordu en son bizimki 😅 bir eliyle alttan dürtüyor, ayaklarıyla da sağ kaburgamı ve sağ böbreğimi dürtüyor maşallah 🥲 canımı acıtıyor özellikle bu hafta itibariyle ama hareket etmemesi daha kötü diyip kendimi avutuyorum 😊
Hatice-6363 Ygmrcylin ben 29 haftalığım öyle yoğun tek meler hissediyorum ondan sordum normalmi bilmiyorum
Seval2468 Gebeysek1 35 haftaligim 2 gündür aynı durumdayım bu gece dahada arttı yerleri daraldığı için daha fazla baskı yapıyorlar
lovecanim Gebeysek1 şuan hala kasılmalar devam ediyor tekmeleri canımı cok acıtıyor birden sesim yükseliyor eşim diyor kafayı mı yedin heee dedim içimdeki canavar geldi gelecek 😩😅
ArsaminAnnesi Gebeysek1 33 haftaya gircem bende tekmeyi sol kasigimda hissediyorum harketleri de hem yanlarimda hafta ilerledikce daha yukarida mi hissediyoruz acaba