himne_ Selnsn ben de aynı ürünü aldım ama ayrı yatak almadım zaten allah nasip ederse 7. Ayda falan kendi odasına büyük yatak almayı düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum çok kararsızım ben de 🤯
Simge_celen_ozyildiz_ Selnsn Yataş twiny çok metediliyor birde ben size konu dışı birşey sormak istiyorum acaba yatağınız da hışırtı var mı park yataklarda böyle bir durum duydum emin olamadım da
minnakkraker Selnsn bende yatak hediyeli diye sevinmiştim gerçekten kötü mü acaba tereddüt ettim şimdi 😞
crazymommy Selnsn Ben yatağını çok beğenmedim ama üstüne kalın döşek sereceğim bide o yüzden sorun etmedim
Hil7889 Ben de aynı ürünü aldım yatağı da geldi o kadar arada kaldım ki bugün arkadaşlarımın önerisiyle yataş twiny siparişi verdim için rahat etmedi 🥲 sepette nerdeyse yarıya düşüyor bi bakın almak isterseniz.
Selnsn himne_ doktorum yatak önemli dedi bende 1 sene sonra oda yaparım diyorum ama yatak almam zaten büyük kullandığı yere kadar gitsin
himne_ Selnsn ya çok erken deforme olursa rahatsız gibi gelirse o an değiştiririz artık yoksa yataş falan alırsak büyük yatak yapınca o boşa gidicek
Hil7889 aysglemrkn direkt yataşın kendi sitesinden aldım sabah sipariş verdim kargoya verildi bile ☺️ sepete atınca 800 lere düşüyor.
KzeynepCT Selnsn ikizlerim için aldım bende kendi sitesinden yatağı bildiğin sünger boş bir yatak ben begenmedim bizim akrabamız yatak üretiyor rica ettik kendisi özel yapıcak
Hil7889 aysglemrkn 70×110 almıştık biz pregoyu hiç incelemedim bilmiyorum ☺️ bi süre oda yapmayacağım için yine arkadas tavsiyesiyle gözüm kapalı elele aldım ☺️
Gamzeizmir35 Ben extra yatak almadım. İçine su anlık reflü yatağı kullaniyoruz zaten. Sonrasinda da altina biraz takviye atıp üzerine kendi yatağını koymayı düşünüyorum. Oda yaptık zaten montessori yatağı var. Biraz büyüyünce yanımda yatar, sonra da odasına alıştırırım diye düşündüm.