asiyeninannesi Merhabalar şafak kaç kızlar biz 38+4 üz 10 günümüz kaldı normal doğum bekleyişindeyiz, akışa bıraktık yanii kızımın keyfine göre beklemedeyiz
EzoAlya @asiyeninannesi 38+4 bende beklemedeyim. Midem bulanıyor başımda ağrıyo biraz. Gelse artık diyorum🙂
asiyeninannesi EzoAlya ne durumdasınız iş falan yapabiliyor musunuz, doğumdan sonra size yardımcı olucak birini belirlediniz mi bide hangi devlette Zeynep Kamil mi demiştiniz daha önce
Ahlassmom asiyeninannesi uygulamaya göre 18 37+3üz ama gelmek istiyor şuan gelmesin diye hastaneye gitmiyorum 😂
eylulmihrasmom asiyeninannesi 27+3üz 40.haftaya göre 88 günümüz var ama aceleci kızım 22+6dan beri gelmeye çalışıyor doktorun tahminine göre 60 günümüz var insallah sağlıcakla hayırlı zamanda gelir bebişlerimiz🤲🏻🥰
momness eylulmihrasmom yaa benden 1 gün öndesiniz.🙈 Çok heycanlı bişey yaa benim ilk bebeğim olucak ve nasıl olacağını çok merak ediyorum sizde durumlar nasıl neden gelmek istiyor bebiş🙈
Ahlassmom Elif_iys sancılarım çoğalıyor gibi zaten bebeğim kanalda o yüzden sıkıntı yapmıyorum doğarsa doğabilir