Esores Allah sabır versin yardımcınız olsun cok zor bir hastalık cok zorlanmıştım gecene kadar uyuyamamıştım
1anneadayiii Cansuumesee size geldikten kac gun sonra farkettiniz size bulaştığını hemen bulaşıyor mu
Cansuumesee 1anneadayiii subat mart nisan ayında kasıniyomus ve o sırada uyuzmuş bize soylemiyo bile bizdede once eşimde kasinti patladi mayis ayında haziran sonu gibide bende yaralar cıktı hemen bulasmiyo o lanet hastaligin kulucka suresi varmis koltuklara kadar yerlesiyomus ee tabi bizede bastan birsey soylemedigi icin oturduk koltuklara
ardengunes Cansuumesee o kadar iyi anlıyorum ki benimde var şuan koltuk altımda kaşıntı genelde geçen gün uyuyamadım kasintidan😫 o kür olmadan geçmiyor malesef cildiye bakalim ne yazicak
Cansuumesee ardengunes mafoldum ya inşallah bebegime bisi olmaz yoksa beni bu hale getirenlerın canına okurum
Rfrshr Hamileyken wilkinson uygun değil. Dermatolojide gebelere özel karışım reçete edilebiliyor veya xabion denen o karışıma benzer ilacın pembe ambalajlısı var çocuk ve gebelere özel, bunlar kullanılabilir
Esores Rfrshr nasıl uygun değil benim doktorum birtek bunu kullanabilirsin hamile oldugun için dedi eczanalerdede o sırada yoktu fellik fellik aradık heryerde zor bulduk
Cansuumesee Rfrshr cildiyeci metrin verdi ama oda fayda ediyo ama komple kesmiyo ben artık kurtulmak istiyorum
Cansuumesee 1anneadayiii bence arkadasın yazdigi gibi halılarinizi gonderin koltuklarinizi yıkatın benim bastan haberim olsa eve bile almazdım halı koltuk ne varsa yıkatirdim
Mucize-11 Cansuumesee ben 2 sene çektim o illeti ne ilaçlar ne kremler karışımlar sabunlar herşeyi denedim ama çare etmedi bence kendiliğinden geçti çok şükür geceleri uykudan uyaniyordum kasinmaktan
Cansuumesee Mucize-11 ayyy 2 senemii ben cıldıririm 2 sene boyunca aralıkta dogum yapıcam bebegimede gecicek o zaman
ZeynepNur5274 Cansuumesee oğlum 3 yaşındaydı 10 gün içinde iyileşti 3 gün boyunca hergn sürdüm 4 gün yıkadım 2 3 gün ara verdim yne aynı şekilde uyguladım temizliğimide çok güzel yaptm 60 90 yıkadım ütüledim. Sirke sıktım koltuklara halılara süpürdm hergn iyi oldu
Rfrshr Cansuumesee Wilkinson gebelik kategorisi C yani uygun değil, diğer yazdığım ilaçları araştırın veya cildine doktoruna gidin bence
ardengunes Cansuumesee olmaz kuzum ya iyi düşün 🥰 bide bana bak hem vajina kaşıntım hemde vücut kaşıntım geçmek bilmiyo kaşıntılar peşimi bırakmıyor yıkılmadım ama ayaktada degilim gibi 😁