Sevdagkm93 Merhaba arkadslar ben 28+5gunluk hamileyim genital bolgemde agrilarim var cati agrilarim var bu agrilari yasayan varmi
Sarelle Bende 28+6 yım benimde aynı şekilde ağrılarım var vajina kemikleri böyle sızlıyor gibi sanki normaldir diye düşünüyorum canım zamanımız yaklaştığı için doğuma hazırlıyor diye duymuştum
Sevdagkm93 Sarelle bem yataktan kalkarken esimin destegi ile kalkiyorum senindemi ole gece donerken canim aciyor
Sarelle Sevdagkm93 benim bacaklarımda da aşırı ağrılar var bazen oluyor ki pijama mı bile eşimden yardım alarak giyiyorum :(
Sevdagkm93 Sarelle bugun konturolum var doktora sorucam yine sana yazarim sonuclari sende rahatlarsin en azindan i s normal dir bu tarz agrilar canim
Nwysnp Bende öyleydim magnezyum eksikliğinden dedi doktorum.doktorunuza söylerseniz ilaç verir sizede
Sevdagkm93 Sarelle canim bu arada doktora gittim magnezyum verdi alttan bakti aciklik yok bebegin herseyi haftasina gore uyumlu dedi idrar tahlili verdim birde bu agrilar icin enfeksiyon olabilir dye doktor pazarresi gelicek anxak o zaman sonuc gostere bilicem
Nwysnp Sarelle benimde tam geçmedi ağrılarım ama en azından kasılıp kalmıyorum. Adım atamıyodum çok zorlandım yine ilaç kullanmadığım zaman öyle oluyorum
Sarelle Nwysnp Allah yardımcımız olsun inşallah sağ sağlim alalım evlatlarımızı kucağımıza bu ağrıları unuturuz o zaman :)
Sevdagkm93 Kizlar hep dua ediyorum rabbim onu vaktinde ver ona bisey olmasin ben butun agrilari cekmeye raziyim diye onu allhima emanet ettim ilk bebegim bu yizden korkuyorumda hayirlisi ile vaktimiz gelsede dogumu yapsak 😔
Sarelle Sevdagkm93 o korkular bende de oluyor canım dua edicez inşallah sağ sağlim Alicaz kucağımıza benimde ilk bebeğim her tuhaf biseyde içime korku düşüyoo zaman gelsin bı an önce sıkıntısız kucağıma alayım istiyorum
Nwysnp Sevdagkm93 Sarelle benim üçüncü 2 tanede kaybım var ama kaçıncı olursa olsun aynı duygular oluyo sonuçta içimizde bizden bi can var.Allahım çocuklarımızı sağsalim doğurup hayırlısıyla büyütmek nasip etsin iyi insanlarla karşılaştırsın
Sevdagkm93 Her sabah uyandigimda tedirgin bor sekilde kalkiyorum direk onun hareketlerini dinlemeye calisiyorum hadi kizim bir tekme at rahatlayayim diye her sabah konusma yapiyorum bu agrilar piskolojimi bozdu