Alif63 27+6 haftalık olduk ve karnım sanki patlayacak artık uyuyamıyorum sola dönüyorum olmuyor sağa dönüyorum olmuyor otururken uzanırken sanki karnım patlayacak napmaliyim ya doktorum da tatile çıktı gidemiyorum yazamıyorum da yaşayan var mı ne yapacağımı şaşırdım
Anne1__ Alif63 meraba 31+5 den yazıyorum🤣 bende çok kötüyüm aynı şeyler fazlasıyla bende var karnım patlatacak gibi yani büyüklük açısından değil sanki şişiyormuş da patlayacak gibi hatta midem falan acıyor
hulyaakgn34- Gebelik şekerinize bakıldımı su fazlalığı varsa oda karında gerginlik ve rahatsızlık hissi verir
Alif63 hulyaakgn34- 50lik dozda şekerin sınırda derdinde 75lik yaptım seker yok dendi seker mi ne bilmiyorum karnımda boşluk yok gibi sanki patladı patlayacak yemek yemeye korkuyorum
Canankara1992 Bende 23+1 sizinle aynı durumdayım su içmeye yemek yemeye korkuyorum midem şişiyor kalbime baskı yapıyor
Alif63 Canankara1992 ay ölüyorum ben patlıyor sanki otururken uzanırken uyurken rahat edemiyorum uyuyamıyorum 1 aydır böyleyim ben bi çözüm arıyorum Vala
Alif63 Aysbebis 34+5 deyim ayni hatta nefes alamama da eklendi bebek büyüyor ve vücut daralıyor bebek de kendine yer açmak istiyor ondan
Cakiltasiii Bende aynı rahatsizlikla doktoruma gittim alttan muayene yaptı sorun çıkmadı karnın içi genişlediği için bunu yaşaman çok normal dedi
Alif63 MMad evet oğlum da öyle değildi ama kızım beni zorladı az kaldı çok şükür 34+4 deyim yolu bitirdim sayılır
mother2 Anne1__ ben deeee bendeeeeeee benim de karnım Patlıcan gibiiiiiii belim ağrıyor serklajliyimmm
Alif63 nurcakar03 bebek büyüdüğü içinmiş 34+4 deyim nefes daralma da başladı ben de dogurana kadar rahat yok
Miniminia Alif63 canım benzerini yaşadım tam bebeğin büyümeye geçtiği dönemde, çatlakların oluştuğu kısım bu. Az az sık sık ye, uyku içinde gündüz uzan denemeye çalış. Uyku benim hâlâ yok ona öneri veremiyorum 🥲
Ayshe19 Alif63 benimde aynı 36 haftadayım o kadar gergin ki karnım nasıl yırtılmıyor şaşıyorum 🫣 rahatsız ediyor insanı fazlasıyla demek tüm hamillerde oluyor 🙌🏻
Alif63 Ayshe19 yırtıldığı doğumdan sonra belli oluyor bu patlayacak gibi olmasi illa kendini gösterir