44Kranur Merhaba kızlar son bi kaç gündür bebeğim az hareket ediyor ve hareketleri çok net değil sık değil normal mi 28+6
hunilimom 44Kranur o haftalarda normal canım uzun uyku haftası 2 gebeligimde de o haftalarda çok çok sakindi
busrayazicid 44Kranur 30 haftadayım bende de öyle bir gün aşırı hareketli bir gün hiç hareket yok belli olmuyor yani bir de gün ilerledikçe bebek de büyüdüğü için hareket etmek için alanı daralıyormuş o yüzden de oluyormuş
Baharoloji 44Kranur gün içerinde zaten siz hareket halinde olduğunuzdan sallanıyorlar uyuyorlar gece daha aktifler bir de yer değiştirmiş olabilir özellikle iç tarafa döndüyse üyeleri hissetmeniz azalır ancak hiç hissetmezseniz tabiki doktorunuza gidin
Babyakca2891 hunilimom peki 21+6 günlüğüz bizde ama bizdede hareket yok korkmalımıyım 2 gün önce bi hareket etti 2 gündür ses seda yok daha küçük diyemi böyle acaba
44Kranur hunilimom ya gerçekten mi 2 gün önce bi kaç gün aşırı hareketliydi mesela şu an yok bi sabah hissettim minik bi hareket bi de bi kaç saat önce minik hareket etti bi kaç güngür böyle olunca endişe ettim bende
44Kranur Babyakca2891 yok o haftalarda benim de öyleydi 1 gün hissediyordum 3 gün etmiyordum normal endişe etmeyin
Babyakca2891 44Kranur ne bilim ilk gebeliğim tecrübem yok en ufak şeyde korkuyorum delirmeden doğursaydım çok iyi olurdu
Freyan 44Kranur klasik müzik dinletin .mozart bebeklerin kalp ritmi ile en uyumlu olan. Sonra oksayin karnınızı konusun belki bi geri dönüş olur.Bende oluyor🌝
hunilimom 44Kranur bende 28. Haftadaydim gün içinde hiç hissetmedim gece ve sabah beni uyutmazdi ama hadi gece belki dedim ama sabah kahvti yaptım tatlı yedim yok hareket yok dürtüyorum yok en son gittim acile uyuyormuş 😂
44Kranur hunilimom ya çok güldüm 🤣🤣 ben Şekerli bile yiyemiyorum şekerim yüksek çıktı diye. Bana kalsa 2 günde bir acillik olcam zaten eşim zor frenliyor 🤣
adatuna 44Kranur Bebekten bebeğe göre değişebilir belki bende o haftalardayım bebeğimi gün içerisinde sık sık hissediyorum. Önemli olan bir kere de olsa hissetmek bence her bebek farkll