Ebraz 32+4 hamileyim karnım bugün çok sertleşiyor sizce neden bir yere çok toplanıyor yada orayı itiyor gibi normal mi ?
binnur64 Ebraz sertleşince çok ağrısı olmuyosa normal ama dayanamıycak kadar ağrısı olursa acile gidin haftanız erken serum verirler
Rabissss995 Ebraz normal canım benimde öyle aynı haftadayız. Çık sık sertleşme oluyor karnımda . Büyüdükçe normal böyle olması dedi doktorum. Tabi dayanamayacak ağrıların sızıların olursa mutlaka git
xbebegimx Ebraz 20. Haftadan beri kasilmam var magnezyum+progestn kullaniyorm doktorlar yalanci sanci dedi
Serife2323 Ebraz bugün benimde aynı sorunum var hiç bu kadar üst üste kasılma olmamıştı. Takipteyim evdeyim 36+2 haftadayım
Rabissss995 Ebraz evet benim de öyle yürürken birden sertleştiğinde bi adım bile atamıyorum nerdeyse. Ama yalancı sancı deniyor bunlara. Allahın izniyle inşallah zamanında kucağına alırsın bebişini 💜
Dra21 Benim 28+4 bugün benimde çok sertleşme oldu elimi koyuyorum altında hareket hissediyorum nedenini anlamadım
Zeynepkocaoglu06 Ya kafasını yada poposunu dayiyordur tepe gibi oluyor benimde karnım ama çok nadir ağrı hissediyorum sanki ordan çıkacakmış gibi oluyor ordan çıkılmaz diye uyarıyorum oğlumu 😂
Gdmr Ebraz 32 haftalığım canım bendee doktorumu aradım endole başlattı tekrardan 2 gündür falan oluyor suyumu azaltır mı dediğimde 33 e kadar kullandırıyoruz sıkıntı yok demişti