1prensesannesi__ Sanki günler geçmiyor gibi meraktan catliyorum pozitif görcekmiyim diye 1 agustosta erken test yapsam cikarmı
Fatimanur 1prensesannesi__ canım benim günümde 8 Ağustos bugün erken gebelik testi yaptım çıktı hatta o teste inanmayım gidip dijital test aldım ondada görünce inandım sizde yarın test yapın bence inşallah sizde bu ay güzel haberleri alırsınız ☺️
1prensesannesi__ Yaa bide merak ettigim bir sey var bilenlere sorum olcak hcg degeri kimisinde 5 gun once 200leri gecerken kimisinde gecikmeden sonra 200ü buluyo sebebini bilen varmi
noble1 Benim de 7ağustos, bugün evdeki innova testi ile yaptım böyle silik çıktı görünüyor gözle de ama bu test güvenilir değilmiiş :/ içime düştü kurt yarından itibaren erken gebelik yapmaya başlarım her gün artık… 🤣🤣
1prensesannesi__ noble1 yaa evet konusmustuk 2 gun once seninde 7 agustos dogum gunundü haydi bize hayirli haberler ver insAllah bence erken gebelik testi degilde kan verebilirsin kesin sonuc icin hem daha garanti olur benim evde 9 tane prodoctor erken test var 1 agustostan baslamak istiyorum her gun 1 tane olcaksekilde en son eger pozitifi gorursem evde 1 tane de predictor early var o bayagi hassasmış kullananlar hep memnun en sonda onu denerim heralde
noble1 1prensesannesi__ evet canımm🌺🫠 ya regle daha çok var kan vermek istemiyorum. Açıkcası varsa bile çarşambaya kadar testte cıkmaz diye de düşünüyorum da işte 🤣 Sen bi denesen yarın sabah yaaa bana da umut olurrsun insallah cıkarsa🤣 benim test yok hiç evde
1prensesannesi__ noble1 yaptım da 2. Cizgi yok denecek kadar az var gibiydi ya da sabah hali ben hayal gordum ama uzaktan bakinca simdilik negatif carsamba gunu tekrar denerim sabah
1prensesannesi__ noble1 atmayi denedim ama atamadim zaten flaşla bakinca farkettim yok denecek gibi bisey
noble1 1prensesannesi__ anasayfada üst soldaki üç çizgiye tıklayınca resimm yükle seçeneğinden atılıyor canım 🙏🏻 yükleyince cıkan linki kopyalaman yeterli. Prodoctor mu yaptın? Yarın bi daha tekrarlarsın artık 🙆♀️ muhtemelen bende iş çıkışı alıp yapcam test
1prensesannesi__ noble1 ordan resim yukle cikmiyor bende internet sitesinden attim yarin ya da diger gun tekrar denerim prodoctor erken test yaptım zten testler 6 gun onceden göstermeye başlıyor daha 7 gun var varsa 2 3 güne kendini gösterir
noble1 1prensesannesi__ evett fotoda göremedim ben canım ama inşallah vardır ve git gide koyulaşır🙏🏻🙏🏻🙏🏻
1prensesannesi__ noble1 insAllah daha erken zaten motivasyonumu bozmuyorum hic pozitif düşünüyorum pozitif olsun diye 😃
noble1 1prensesannesi__ Benim de 7 gün var aslında bugün yapmasam daha iyi ama dayanamam gbi dünkü innovita testi silik çıkarak kafamı bulandırdı 🤣
Nslhngncn Merhaba kızlar benimde bat 6 Ağustos bu sabah bir test yapayım dedim bişey çıkmayınca geri uyudum bir saat sonra böyleydi bian umutlandim ama doğru mu gördüm dedim sonra da beklediği için yanlış olabilir diye düşünüyorum sizde bakabilir misiniz rica etsem🥰https://uploadnow.io/f/ccpBZ4V
Glsm-20 Nslhngncn canım benimde iki ay önce böyle çıkmıştı olabilir bence kan ver o ay kimyasala dönmüştü inşallah gerçekten vardır yaniltmamistir seni benim de bu ay bat 6 dün yaptım erken gebelik çıkmadı bugün de yapmadım yarın yapmayı düşünüyorum
noble1 Nslhngncn evett varr bu kadar erken tarihte böyle silik olması çok normal ❤️🔥🧿bence bi iki test daha yap sonrakan ver canım🙏🏻🙏🏻