Kediannesi1 Aysenrr35 17+5 kullanıyorum hamileler için zaten halsizlik yapıyor tavsiyem gece yada sabaha karşı için
Baharoloji Aysenrr35 ben kullanmıştım doktorum zararsız olduğunu söylemişti 1 kutu ancak bıraktığım anda tekrar başladı 4-5. Ay gibi geçti
Gamzekck_ Aysenrr35 valla normalde işe yarayan bugün yaramadı 1.5 saat önce içtim bitane şimdi bidaha içtim kusamıyorum midem çok kötü 😫
Sumeyye237 Valla canım ben 28.haftamdayim hala akşamları 1 tane içiyorum yoksa sabah bulantiyla kalkiyorum
gamzecgr Aysenrr35 normalde akşam 2 tane içilmesi lazım zaten kesmezse sabah 1 öğlen 1 akşam 2 ye kadar içebilirsiniz
sedadiyebiri Bende 14. Haftadayım hala kullanıyorum kullanmadığımda midem bulanıyor kusuyorum. Birkaç kere bırakmayı denedim olmadı.
Nilgun-95 Aysenrr35 ben uzun bir süre kullandım ilaçsız olmuyor maalesef ve doktorum bebek sağlığını en etkilemeyen bulantı ilacı diyordu
Aslan10 Aysenrr35 gece yatmadan 2 tane şekilden kullanıyordum 13 14 gibi bıraktım bazen gece yatmadan 1 tane içiyorum ertesi gün Bi yere gidecek işim falan varsa içiyorum ck şükür bulantım geçti ama aniden gelen kusmalar var tabi ara ara 2 3 günde bir buna şükür 7 24 kusan biriydim
yarencaliskan Aysenrr35 ilk gebeliğimde doğurana kadar kullandım suanda günde 4 tane içiyorum yoksa bulantıdan ölüyorum 😔😔
Anneumut2318 Aysenrr35 32 haftalık olduk hala kullanıyoruz son bi aydır sadece gece uyumadan iki tane yerine bi tane alıyorum
Grglkbrr Aysenrr35 ben sabah aksam kullaniyorum ilave dramamine kullaniyorum biraz idare ediyo bulantilari iste