Derya_d_ Melekler12 ![https://mutluresim.com/images/2023/07/28/n6Ypa9.jpg] kardeşimin bebeği rica etsek bakabilir misiniz
Rzgrn_Annesi133 PrensinibekleyenAnnee bana hiç bak bu pipisi demediler zaten cnm hep erkeğe bnzyo dediler özeldeki doktorum erkeğe bnzyo bu ben gördüğüm de yanılmam demişti pipimi gördünüz demiştim birşey dememişti diğeri erkeğe bnzyo ama kapalı kutu gibi bi bebek demişti
PrensinibekleyenAnnee Rzgrn_Annesi133 ya çok şaşırıyorum nasıl bilemiyorlar ilk başta sen bidaha bı doktora git inşallah gönlündekidir canm 🌸
ElifKarata iremdemirr cinsiyeti belli olmuş olmalı büyümüş 🥰 ama her gittinde pozisyonu böyleyse senin ki utangaç olcak herhalde malzemeyi saklamış
iremdemirr @ElifKarata aaa ben de bi türlü anlam verememiştim demek ki totosunu dönmüş 😂😂 Yüzde verir misin peki cinsiyet için😂
iremdemirr @ElifKarata devlete gittim bugün, henüz erken dediler söylemediler 2 hafta sonra özele gidicem bakalım😂
ElifKarata iremdemirr işte özel Bu cinsiyet olayından iyi bu haftalar da çünkü cihazları iyi 🥰 @iremdemirr koca poposunu yerim onun 🥰🥰
ElifKarata iremdemirr 🤣🤣🤣kafası sağ tarafta omzu Sırtı kolu yzu bile hafif yandan gozukuyor😀🤣acaba sen poposunu kafası sanmış olabilirmisin öyle sola bakınca hiç biseye benzemiyor çünkü 🤣🤣 sağdan bak yakınlaştırıp