happykis12 Burda 6 haftalığız🥰 yarın doktor kontrolümüz var 8 haftalık oluyoruz 😊 Eşim; 08.06.1993 Ben; 08.06.1998 Son adet tarihi; 31 Mayıs
happykis12 happykis12 cinsiyet tahmini yapar mısınızzz 🥰 @Melekler12 @Yakut16 @Sevgi3444 @Asistan-mom @turkuaz_ @Yasoeso @Gixemm @ElifKarata @1kbrcicekz @Zehross03 @edasontr
gamzecgr happykis12 benim keselerin de ikisi hemen hemen böyleydi sadece biri daha üstte ikisi de erkek benim ikizlerin 🌸
Denizim921 happykis12 bende ikiz hamileyim şuan 10+5 oldu doktorum cinsiyetleri birbirinden büyük ihtimalle farklı kemik yapılarından anlayabiliyorum dedi ama bu haftalarda benim ikisinin de kese şekli birbirinden farklıydı biri fasulye gibiydi sivri diğeri ise yuvarlaktı
Maisina Valla hiç anlamam ama benim erkekti kese yamuk yumuktu seninki bayağı düzgün görünüyor 😃sağlıkla gelsinler, eşinizle aynı gün doğmak da ne bileyim biraz şov sanki 🤣🤣
happykis12 Maisina sağolun amin inşallah cinsiyet hiç önemli değil sağlıklı olsunlarda 🙏🏻🥰 çıkma tarihimizde 8 Haziran ama tabi planlı gelişti o 😄😄
Fatmauzun_ happykis12 ikiside kız gibi geldi bana kese yuvarlak olunca kız dwrler benim fasulye gibi erkek
ElifKarata Melekler12 ayyy kurban olurum hadi insallah sağlıkla gelsn 🥰🥰 hep kız demişlerdi kucuk usglerde
Denizim921 Nurrdmr15 doktorum da öyle dedi cinsiyetleri birbirinden farklı büyük ihtimalle kemik yapıları da farklı dedi ama daha çok erken dedi konuşmak için kontrolde netleşecek bakalım