Yasobero Arkadaşlar bu iğneyi neden veriyolar ilk doğumumda vermemiştiler. Ve ayrıca sürekli sağlık ocağına gitmek zorunda kalıyorum kendimiz vurabilir miyiz yada eşimiz?
__mom1 Yasobero akciğerine bacağına pıhtı olmasın emboli olmasın diye veriliyor. Evde kendin yapabilrisn göbeğine zaten içinde 10 tane var hep aynı yere de yapsan bir şey olmaz
Aybuke_35 Kan sulandırıcı iğne bende pıhtılaşma olduğu için kullanıyorum evde kendimiz yapıyoruz detaylı video izlersen yapımı çok basit yaparsın canım
Aybuke_35 derya61_ ben uzun zamandır kullandığım için ilk başta kollarımdan başladım tabi günde iki tane vurulunca morarma hassasiyet oldu göbeğe geçtik ( bebeği etkilemiyor iğne kasa bile ulaşmıyor çünkü) göbekten daha az acılı oluyor bacağa vuranda varmış ama genellikle göbeğe vuruyorlar
Lelizcim Bende kullaniyorum her aksam esim yapiyor koldan yapiyoruz biz yumusak yag dokusuna yapmamizi soyledi hemsiremiz yumusak dokuya enjekte edildiginde hem acisi az oluyormus hemde daha hizli etki ediyormus bilginiz olsun