Rabia_91 Exelanss ben yakında yapıcam 🤭 Doğum paketliyse bi sıkıntı olmaz. 5 kuruş vermeden doğum yapacağız inşallah 🙏
Sm135 Exelanss ben de yapıcam provizyonda biriyle görüştüm epidural ve işitme testine ekstra para alınıyor sadece dedi
Exelanss Rabia_91 Sağlıkla kucağına alın inşallah, evet doğum teminatlı ve poliçede doğum %100 karşılanır yazıyor
Exelanss Sm135 evet hastanenin özel sağlık sigortalar bölümünde banada işitme testine extra alınıyor dedi benim sezeryan olacak epidural almayacağım
Koalammm Sm135 peki spinali sigorta karşılıyormuymus canım sezeryan yada normal fark etmez? bende Medicana ya gidiyorum Anadolu tamamlayıcı sigortam var benimde
Exelanss Gumus25 gözünüz aydın umarım bebekte siz de iyisinizdir :) deneyimlerinizi anlatır mısınız? Normal oldu sanırım epidural yazdığınıza göre ben sezeryan olacağım onda da spinal ücreti çıkar o zaman
Koalammm Gumus25 canım bende Medicana ya gidiyorum doğuma az kaldı her an gelebilir artık tamamlayıcı sigorta epidurali karşılamıyor spinali mi karşılıyor normal sezeryan fark etmez
babymomy_ Gumus25 çok teşekkürler canım 🥰 birde özel ebe tutma durumu oluyormus sanırım yani sen tuttun mu tutmayınca da ebe oluyor mu doğumda
Sm135 babymomy_ biz daha onu konuşmadık ama bende duydum. Yok mutlaka hastanenin ebesi vardır ebesiz doğum olmaz sanmıyorum sadece özel ebe ekstra sizinle doğum öncesi sonrası ilgileniyor sanırım
Gumus25 babymomy_ ben sezaryen doğum yaptım canım o yüzden ebe tutmadım yani ama doğumda hastanenin ebeleri oluyor
babymomy_ Sm135 bende öyle düşünüyorum ya özel ebe konusunda tam emin değilim yani tutmayı düşünmüyorum aslında ama Mustafa hoca öneriyormuş emine ebeyi sanırım 🥰
babymomy_ Exelanss ben sigortacıma sordum spinali karşılıyor dedi bana sadece epidurali karşılamıyormuş
Gumus25 Exelanss yok benimde sezaryen oldu. Epidural spinal kombine anestezi yaptılar. Onun için fark çıktı. Süreç gayet güzel geçti bir sorun yaşamadık. Bir gün hastanede kaldık taburcu olduk sonra. 😊
Sm135 babymomy_ evet dediğim gibi biz konuşmadık ama ben şuan tutmayı düşünmüyorum sezaryen olma ihtimalimde var çünkü çok gerekli mi bilemedim de🥹