Ozken1 Merhaba hanımlar 3 lü tarama testim malesef yüksek çıktı yaşım 28 216:1 çıktı sonucum aminyotest ve nift test ikisinden birini yaptır dedi çok kötüyüm böyle olup sağlıklı doğum yapan oldu mu
elif-asil Ozken1 2 lı yaptrmş mıydınız… 3 lü yıllarda nedn yaptrdnz ki… Bnm ilk kızımda da ikinciyi yaptırıp diğerleirni yaptrmmştk… Şimdi fakrlı il farklı doktor doktorum yapalım dedi ben yok dedim sadece down sendromu için yapılıyor dimi dedm evet dedi her koşulda benö bebeğim dedim doktorum böyl e güzl düşündgn için hiç gerek yok o zmn dedi… Detaylıyı yaptrcm inşallah
Asel2509 Arkadaşımında yüksek çıktı çok şükür bebeği gayet sağlıklı inşallah sizin de bebeğiniz gayet sağlıklıdır. Çevrem de çok gördüm çoğu kişiye riskli diyorlar sağlıklı çıkıyor. Burun kemiği var mı? Birde bağırsakları parlak oluyormuş siz detaylıca bir ultrasyona girin
Ozken1 Asel2509 yani detaylıya girmedim bugün sonucu öğrendim başka bir dr de gideceğim bakalım sağlıkla alayım kucağıma içimde hiç kötü bir his yok zaten ama yine de çok kötüyüm
aysecen_06 Ozken1 test için 4-5 doktora gittim aynı şeyi söylediler riskli fetal DNA ile ya da sıvı aldırarak öğrenebilirsin dedi Kalbinde parlaklık beyninde kist durumunu perinatoloji söyledi
Ozken1 elif-asil hayır ikili yaptırmadım malesef deprem bölgesindeyim ve doktor sırası almak imkansız doktor 1 tane tekti ve gününü kaçırdım sıra alamadığım için ondan 3 lüye kaldı
elif-asil Ozken1 hım içinizi ferah tutun burd a birçok posta okudum 3 lider yüksek çıkıyo hep dıe.. Allahın izniyle ile saglıkla kucagınıza alırsnz inşallah 🙏