yarencaliskan Tgb25 Medicana Okan Özden okadar memnunumki çok ilgili herşeyi detaylıca anlatıyor. Bir sıkıntınız olduğunda hemen ulaşabiliyorsunuz.
Aytekin1 Nev esentepe hastanesi neşe kaplan karakaşı öneririm. Hamileliğimin başından beri gidiyorum çok memnunum güler yüzlü her şeyi tane tane daha ben sormadan anlatıyor.
Seren16 BrnAkyl merhaba kacinci haftadasiniz ve dogum ucreti ne kadar bende hayilrisi ile 29. Haftamda nese hocaya randevu aldim baslicam
Alynabtmaz Çekirge doruk ziya çetin ben ona gidiyorum ayrı kliniği var muhteşem bir doktor. Şuanda 23 haftaligim ve tabikide Ayşenur kaya
cemreakgn Tgb25 iltaç akkurt eşide riskli gebelik uzmanı mehmet özgür akkurt detaylılarımıda indirimli olarak o yaptı birlikte doğumuma girecekler aşırı memnunuz iltaç hanım ailemizin kadın doğumcusu oldu
derya_16 cemreakgn canım sen doğum yaptın mı? Bende İltaç hanıma gidiyorum. Doğum için hangi hastaneyi tercih ettiniz?
kucukbasay2023 Medicana Fatma Sezgin. Aşırı ilgili, güler yüzlü, tatlı dilli, istediğim her an rahatça iletişim kurabiliyorum. Her kontrolümde de çok ilgileniyor kesinlikle tavsiye ederim
Ebrulii0 Pembe mavi hastanesi esra can beyazlılar gidiyorum çok güler yüzlü tatlı dilli bir doktor gayette ilgili insanın içini rahatlatiyor🌸