Demetus Kızlar 32. Haftada gel dedi dr rapor yazacakmış sanırım tam olarak ne yapacağım o raporu iş yerine vereceğim sonrasında bir ödememiii olacak
skzlkya20 Demetus iş yerine vereceksiniz. İlk ödeme doğum gerçekleştikten sonra olacak. İkinci ödeme de rapordaki izin süreniz bitip işe başladığınızda olacak
bebegimmm60 Demetus arkadaşım 32. haftada rapor aldı doğumdan sonra izni bitince parasını toplu yatırdılar
Sibel24 Demetus 32. Hafta 31+0 ile 31+6 günleri kapsıyor degil mi benim bu konuda kafam karışık herkes 32+0 ve sonraki günler olduğunu söylüyor ama 31+0 ve sonrasi zaten 32. Gebelik haftasi degil mi
bebegimmm60 Haticemk öyle bişey yok doğumdan önce ve doğumdan sonra toplam 8 hafta izniniz var isterseniz izin sonrası iş yerine çıkışınızı da verseniz o ücreti hiçbir türlü kesemezler sizden
Haticemk bebegimmm60 pekı bu surecde maas sıgorta yatıyormu benım ısyerım yeterınce kurumsal degıl sordum bılmedıklerını soledıler yani bende acıkcası arastırdım kafam karıstı kacıncı ayda ısyerınden ayrılmam gerekıyor
skzlkya20 Haticemk sgk’yı arayıp sorabilirsiniz bunları telefonda detaylıca anlatırlar. 32. Haftada iş göremez raporunuzu almanız önemli olan.
bebegimmm60 Haticemk izniniz 32. haftada doktor raporuyla başlar bu süreçte size sgk asgari ücretin ⅔ si kadarını yatırıyor ister toplu ister 2 kerede alabiliyosunuz sanırık bu iş yerine bağlı bi durum. Doğumdan 8 hafta sonra da izniniz biter