123Hamis123 Lütfen tek tek yazar mısınız hangilerinden memnun kaldınız yada hangileri önerildi en çok?
Poncik38 123Hamis123 şampuan mustela kullanmistik, pişik kremi bephantol. Deterjanı hatırlamıyorum. İlk kizima .
Serennityyy 123Hamis123 şampuan ve kişisel bakım da mustela aldım pişik kremi olarak sudo krem deterjan olarak da roxy granül yumuşatıcı Unibaby
Cicekgdk 123Hamis123 şampuan ve deterjanı Siveno, pişik kremi İncia kullanıyoruz memnunum ve içerikleri de temiz
Kubracigimm 123Hamis123 Şampuan Losyon Güne kremi ecowell Yağ sebamed Pişik kremi recream Hepsinden de memnunum.
Rabissssscee 123Hamis123 şampuan, pişik kremi, bakım yağını set olarak indirimden mustela almıştım Deterjan, leke çıkarıcı, emzik biberon temizleyiciyide Green clean aldım şuan benim aldığım fiyatlarla arada uçurum var gibi 4 ay kadar önce almıştım 🥲
ikotrtn 123Hamis123 şampuan mustella vücut yağı mustella pişik için sudacrem deterjan uni baby aldım bana önerilen markalar bunlardı
Papatyakokulukiz 123Hamis123 şampuan mustella çok memnun kaldım pisik kremi bepanten kullanıyordum şimdi sudocreme başladık çokta hoşuma gitti . Deterjanda dalanin sabun tozları var doğduğundan beri onu kullaniyorm ne alerji yaptı ne de rahatsiz oldu oğlum
123Hamis123 Papatyakokulukiz şampuan bende mustela alacağım pişikte aynı şekilde beoantol karar verdim :)
Sumeyyeee_69 123Hamis123 ben dalinin ürünlerini aldım kokusu çok hoş . pişik kremi olarak da Bepanthol
Rabissssscee Sumeyyeee_69 valla ben seti 280 liraya almışım 🥲😂 iyi ki diyorum… Yenidoğan dönemi geçene kadar bunlar biter sonrasında Allah büyük bakalım 😂
DidemB 123Hamis123 deterjan roxy granül Şampuan ilklerde uni baby kullanmıştım saç dipleri hep kabuk kabuk ve yara oluyordu. Daha sonraları şampuan ve pişik kremi kullanmadım yine kullanmayı düşünmüyorum. Bıttım özü sabun ve bıttım özü kullandım.
MerveTeyze Deterjan greenclean ürünlerini kullanıyorum hatta şu an indirim en uygun fiyat kovalıyorum organik ali diye bir site var alışveriş yapan var mı güvenilir mi
MerveTeyze 123Hamis123 bayağı araştırdım en uygun organik ali sitesinde daha önce denemek için birer litrelik ürünlerinden almıştım deterjan leke çıkarıcı yumuşatıcı biberon temizleyici çamaşır suyu bayağı azaldı nesi var nesi yok yıkadım yavaştan çantayı hazırlayacağım nolur bulmaz daha doğum ekimde olsa da Sadece leke çıkarıcı için çok etkili değil Dalan yazmışlar the elite home da toz çamaşır suyu leke çıkarıcı var daha önce de kullandım yorumlara da bakarsınız hem doğalmış hem etkili tavsiye ederim
Rabissssscee 123Hamis123 ben araştırdım yumuşatıcı yeni doğan döneminde önerilmiyor olarak gördüm çoğu yerde ve aldığım markada yumuşatıcıya gerek olmadığı yazıyor üzerinde