tunasmom CemrePektas evet öyle de yapılabilir ama ben kolayına kaçıyorum açıkcası hazır olanı tercih ettim üzgünüm bu konuda üşengeçim ahahhaha
CemrePektas tunasmom tercih meselesi tabi. Yine şekersiz sizin kullandığınız. Bazı anneler övüyor direk içeriği yüzde 60 80 şeker. Yani çay değil küp şeker kemirsen de aynı şey ☺️
Yrgnnnnnn Rezene çayı iyi gelir diyorlar bende 3 gün var doğuma arayış içindeyim. Rezene ye şimdi başlasam sıkıntı olurmu acaba
Minis122 Cmc1-kfkfk bil su incir. Findik badem cevizli sucuk ve kimyonlu rezene. Kullandim 1 hafta. Ve sutum artti sukur suan. 12 gunluguz. Rezene ve suya devam ediyorum
Kayaozge Mutluemos İnşallah yaa 🙏🏻 Yani bende mama veriyorum mama verdiğim de doyduğunu hissediyorum ama benim sütümle doymuyor ve sütüm gelmeyince çok sinirleniyor ağlamaya başlıyor bu sefer de
Cmc1-kfkfk Kayaozge ay benimde aynı bir öğün anne sütü alıyosa diğer öğünde anne sütü ile doymuyo mecbur mama vermek durumunda kalıyorum
Kayaozge Mutluemos Evet evet benimki de öyle bunlar hep aynı demek ki 😀karınları doysun da önemli olan o
Mutluemos Kayaozge benimkinin babası aç ben onunla böyle tanıştım iş yerinde yemek çıkmamıştı yemek gelene kadar oturdu çalışmam dedi yemek gelince yemeğini en önce yedi yemek gelene kadar da kendini rezil etti 😂😂
1Lalin @Cmc1-kfkfk SU ve HOŞAF-KOMPOSTO Olabildiğince sıvı ve TABİİ Kİ YEŞİLLİK su oranı yüksek olanlar mesela