Dün doğurdum kızlar bi önceki gün bebeğin suyu azalmış diye sezeryana hazırlık için yatışım yapılmıştı gece hastanede yatarken kalçam kopucakmış gibi ağrılarım oldu önce suni verdiler sandım ama değilmiş bebek kendi gelmek istemiş sonra 24 saat alttan suni fitili ve serumla suni sancı çektim o kadar zorlandım ki o kadar kötüymüş zor muşki annelerin cidden ayaklarının altı cennetmiş 4 cm açıklıkta dr suyumu patlattı sonra yerleri yumrukladım sancıdan ve epidural diye yalvardım neyse ki yaptılar epiduralsiz asla doğuramazmışım epidural hem açılmamı hızlandırdı hem de sancıların kesilip kasılmaya dönmesini sağladı hissettim ama ağrım olmadı sonra ıkınma istekleri başladı tutamıyodum artık kendimi ebe geldi başı gözüküyor ıkınma gel dedi çatala aldılar ilk ıkınmada çıktı kafası sonra bana kesi attılar keşke atmasalardı o kesinin dikişi asla bitmedi resmen bebeğin eşi fışkırırcasına çıktı doktorun üstüne çok çektim çoook zorlandım ama çok şükür bebeğim yanımda sağlıklı şu anda eve bile çıktık epiduralden sonra bel ağrım var biraz ama o olmasaydı ben ölürdüm korkmayın gerçekten yaptırın yazık günah … O acı dayanılacak bişey değil çünkü hepinize allah kolaylık ile doğum nasip etsin ben otururken zorlanıyorum umarım kimse ben gibi çekmez 🤗 uzun oldu hakkınızı helal edin ♥️