Feyzaclk Eda038 Normal bence 40 gün oluk oluk kanama olmaz o yoğun kanama genelde ilk gün ya da ilk iki gün oluyor. Benim de hemen lekeye döndü ve ara ara leke gelmeye devam ediyor
Ozlmcgrci Eda038 gelir yine benımde 3.dogumum da 3 gun geldi sonra kesildi bi kac gün sonra tekrar geldi cok aşırı bi kanamam olmadı pedi doldurmucak şekilde oluyordu ama diğer gebeliklerimde cok kanamam oluyordu 20,30 gün suruyordu
Eda038 Feyzaclk 2. Gün duş aldım yarın su geçirmez bant çıkacak. Çıkmadan bidaha alsam mı aceba napsam bilemedim
Ilkay08 Her bünye farklıdır bende 40 gün oldu bıkmışdım artık amma bu doğumdan sonra nasıl olur bılmıyorm
Ilkay08 Her bünye farklıdır bende 40 gün oldu bıkmışdım artık amma bu doğumdan sonra nasıl olur bılmıyorm
Feyzaclk Eda038 bant çıktıktan sonra da duş alabilirsiniz zaten. Ben öyle biliyorum doktorum öyle demişti
Feyzaclk Eda038 su değdi diye sızlamaz ama terleyince falan hafif sızlıyor arada . Hiç öyle dayanılmaz bi sızlaması olmadı benim
Eda038 Feyzaclk canım ameliyat yerinin başladığı ve bitti yer de ağrın oldu mu benim hep ağrılarım orda ya . Bide krem sürdükten sonra ne yapıyorsun kapatıyor musun açık mı bırakıyorsun.