Elif071244 karanmom instagram da @kokulu_emek sayfası var kna bakabilirsiniz ben 200 tlye yaptırdım çok güzel memnun kaldım
_dilara8mustafa_ karanmom İnstagram ekaconceptbaby sayfasından yaptırdım 400 tl’ye ama zam geldi şuan ki güncel fiyatlarını bilmiyorum 🤷🏼♀️ sayfaya göz atmanızı tavsiye ederim ister oradaki modellerden seçin isterseniz sayfa sahibi bile birlikte istediğiniz gibi tasarım yapabilirsiniz 🌸
Pnrpnr_ karanmom Trendyolda 50 liraya ahşap üzerine isim yazan bir satıcı buldum. Henüz siparişim elime ulaşmadı 23 ünde sipariş vermiştim heyecanla bekliyorum. Suslemesini kendim yapacağım yine en fazla 100 liralık malzeme kullanırım çok uyguna denk gelmiş olacak size de fikir olsun 😍
imrnx karanmom ben pleksi yaptırdım yonca şeklinde 180 tl 50 tl kargosu var magnette aynı şekil aynı yerden yaptırdım henüz gelmedi ama sayfasında görüp cok beğendigim ürün oldu ☺️ gülce_hediyelikler den
MerveTeyze tarcınkraft instagram sayfası 30 cm 290 tl 50 tl Ayrıcalıklar kargo kargo korunaklı sağlam geliyor
sultanireem karanmom ben 1 ay önce yaptırdım tam hayal ettiğim gibi yaptılar rengi yazısı süslemeleri falan yastıkla kapı süsü kargo dahil 400 tl instagram butiği @yildizlidusler