Gulcan67 31+5 haftalık hamileyim erken dogum riskim var diye 29 haftalikken doktor yatırdı hastaneye progestan ve nidicard kullaniyorum bebegim pazar kontrole gittigimde 1820 gramdi kac kilo olmasi gerek kuveze girmemesi icin acaba?
Gulsummldr Gulcan67 kilo ila alakası yok canım. Bebegin gelişimi ile alakası var. Benm 2.800dü. Küveze alındı mesela.
Nazkin Gulcan67 canim benimde ayni sekilde 22 den beri acilmayla aylardir ytiyorum 36 olduk bugun cok sukur ama 36 ya kadar burda kuveze aliyorlar yutma refleksi gelismesi icin rahat nefes alabilmesi icin hem haftasi hem kilosu onemli
Deletedmom434 Gulcan67 kilo ile değilde önce ciğer gelişimi,emme refleksi gibi şeylerin gelişimi daha sonra kilo önemli 36+4 te doğum yaptım 2350 gramdı küvöze hiç girmedi
caglademir Gulcan67 kilosu degil gelisimi onemli canim, hayati fonksiyonlarinda bir sikinti, enfeksiyon vs varsa 39. haftada bile dogup da yine kuvoze girebilir. Ama mantik olarak 35ten once akciger gelisimi tamamlanmayacagi icin bir sure kuvoze girebilir
fatmff Gulcan67 Canım kiloyla alakalı değil benim bebeğim 3100 gram doğdu 3 gün oldu 3 gündür solunum skintisindan kuvezde. Gelişimiyle alakalı o yüzden
Gulcan67 Anladim cok tesekkur ederim bu yuzden calisamiyorum dogum iznimi baslatti doktorum calisamaz raporu verdi