Medine_yasar05 Kızlar daha önce 4 tane sezaryan oldum yanlız varis çorabı istemediler bu seferki sezaryanim için hem birgün önce yatış yapacaklar hemde varis çorabı istediler birde 4 ünite kan istediler sizde nasıl oldu bu yeni yasami
Nurozi Medine_yasar05 cuma günü olucam benden de istediler. Eltim doğum yaptı ondan da istediler. Aşırı kilolularda daha önemli ama pıhtı atmasın diye istiyorlar
Medine_yasar05 doga21 bende ilk defa duydum cnm hatta şaşırdım bu benim ilk değil dedim ilk defa sizden duydum dedim fakülte hastanesi diyemi acaba aklımda delice sorular var
Medine_yasar05 Nurozi ben anlamadım zaten geçende bebeğin suyumu geliyor diye test ver dedi tamam dedim ben doğumhane çıktım eşime testi aldirtmislar 900 TL vermiş hastaneden ben birşey anlamadım özel hastanede değil cnm acaba doğumda para alırlar mı
Nurozi Medine_yasar05 devlette nası o kadar ödeme çıkabilir ki sigorta yok muydu ? Özel gerekli gereksiz ne varsa geçirebildiğine geçiriyor da devlette neyin ödemesi bu onu anlamadım. Ben normal grip olup özele gittim benden yok domuz gribi yok covid yok kuş gribi tahlili istediler. Normal gribi bilmeyecek kadar salak değiliz herhalde yaptırmadım bende özel böyle
Medine_yasar05 Nurozi bende aynısını dedim cnm tıp fakültesinde doğum yapacağım acaba bütün fakülte hastanelerimi böyle anlamadım