incigul45 Sumeyra76 o bebeğinde görülen çok insan duydum canım neredeyse çoğu doğumdan sonra kayboluyo diyor canını sıkma ikili testini ayrıntılı ultras önünü yaptırdın mı
aaslim Sumeyra76 doktorlar tek başına kalpteki parlaklığın bir şey ifade etmediğini söylüyor, benimkinde de vardı sonradan kendiliğinden kayboldu
Mavisim3457 Sumeyra76 2 li test için geçmiş zaman lakin 18-23 hafta arası detaylı ultrason zamanı. Daha net bakıldığı için ihmal etmeyin derim. Devlet hastanesinde ücretsiz olarak yapılıyor öneririm. 🥰
Mavisim3457 Sumeyra76 Anladım tabi tercih sizin birşey diyemem. 🥰 Geçmiş olsun. Bende burda o şekilde görünüp doğunca sorun olmayan çoğu yazı okudum. İnşallah birşeyle karşılaşmazsınız. Allahım sağlık versin inşallah ☺️ 🥰
Nurr29 Benim eltimin çocuğuna da öyle dediler kaç doktor gezdi zehir etti kendine hamileliğini ama şuan bebeği doğdu çok sağlıklı maşallah doğuma kadar düzeliyormuş korkma
Minigimvebiz Sumeyra76 oğlumda da vardi detaylıda görülmüştü doğduğunda kaybolmuştu bir sıkıntı olmadı şükür