Tgcccc 14 günlük bebeğim,ıslak mendil kullanmıyorum pamukla siliyorum.Hiç pisik kremi de kullanmadım zeytinyagı sürüyordum.Bacaklarının kenarları beyaz beyaz olmuş sanki kabarmış gibi sanırım pişik olacak hiç de anlamiyorum ne önerebilirsiniz bana
Nuraaa Tgcccc ben dedıgınız gıbı bepanthol ve o gobı ünlü bi kaç markanınkını kullandım tek ogluma ıyı gelen minorisin oldu
Smsmzmz Tgcccc canım ben doğum yaptım doktorum direk sudocrem yazdı oğlum için çok iyi geliyor pişik olduğunda sürüyorum 2 saate geçiriyor tavsiye ederim mutlaka dene ama
Tgcccc Gamzegll özel krem mi devlet mi karsılıyor hic duymadım.Genelde havada bepantholler sudocremler uctugu icin😀😀
Tgcccc Smsmzmz sudocrem vardı evde dün onu sürdüm şuanlık geçiren yok.Kaç saatte bir sürüyorsunuz? Bacaklarının kenarları beyaz beyaz olmuş sanırım pişik olmuş ya da olacak ilk çocuk hic anlamiyorum ya😭😭😭😭 lohusa psikolojisi
esraEb rabia2705 hametan kesinlikle kraliçe 👏 bebeğim için ilk etapta ben de bepamtol aldım ama kendim sürekli onu kullanıyorum. Roacutan sivilce ilacı kullanmıştım o zaman yazmıştı doktorum. O gün bugündür başucu pişik kremim 😄
Sinemalmila Hiç uğraşma pişik kremleriyle bildiğin evde margarinin varsa bı parca kes ve sur pişik olan yere 1saate hiç birşeyi kalmiyo çocuğun 3.cocuga hamileyim ilk iki çocuğumda yoğun pişik olduğunda margarin şurup geçirdim
Sudeeee Sinemalmila nasıl yani normal margarin mi sürelim yağ geçiriyor mu benim kızımda 1 andır geçmek bilmeyen pişik gar
Almilosum Tgcccc benim kizimda 15 günlükken pişik oldu ön tarafi onu geçirdik kremle felan arka tarafi pisik oldu hicbirsey fayda etmedi mahvolduk sonra altini açık birakmaya başladım hava aldırdım alti kurumadan baglamadim bez sizde oyle yapin ve 2 aya yaklascak daha pişik olmadık. Bide izmirdeyiz sıcak düşünün olmamasi imkansizken havalandirma ile olmadi.
Tgcccc Almilosum bide pamuk kullanıyorum yani 15 gunluk 4 kutu pamuk bitirdim ıslak mendilden cok harciyoruz ama bacaklarının kenarları oldu beyaz beyaz gecmedi daha