Buketedaa 9 haftalık hamileyim kabızlık için doktorum önerdi. Kızlar kullanıp sorununa çözüm bulanlar var mı ?
Baahar4549 Buketedaa hoşaf, komposto, salatalık, kayısı falan hiç işe yaramayınca doktor bu ilacı verdi. Üretenden Allah razı olsun mükemmel bir ilaç kabızlığıma kesin çözüm oldu. Sürekli kullanmayı önermedi doktorum zor durumda kalınca kullanıyorum.
umudumsun35 Buketedaa benim kurtarıcım oldu bu şurup yani kayisidir başka bsydir hiç işe yaramadı bu şurup beni kurtardı.tabi çok sık kullanmayın
Buketedaa Baahar4549 bende bu sabah kontrole gidince verdi doktorum banasa hiç birşey fayda etmedi. Şimdi yeni kullanmaya başladım. İnşallah rahatlatır biraz 🙏🙏
Buketedaa umudumsun35 inşallah benim içinde aynı olur. Bende hiç birşey işe yaramadı. Ikınmaktanda korkuyorum bir şey olur diye
umudumsun35 Buketedaa allahin izniyle birsey olmaz da ama ilaç kurtarıcı resmen.sonra zatn zamnla düzene giriyor kullanmaya gerek bile kalmıyor ilacı bile
Htczmhri Buketedaa ben 27 haftalık hamileyim Kabızlık sorunumdan dolayı doktorum verdi sürekli kullanmıyorum çok zor durumda kaldığında kullan yeterli demişti
Ozge111 Buketedaa kesinlikle kefir tek geçerim kefir akşam yatmadan bir bardak için sabah kalkınca da ılık su için hatta içine birkaç damla limon damlatın iyi olucak emin olun
Buketedaa Ozge111 yaa deneyeyim o zaman inşallah faydası olurda ilaç kullanmak zorunda kalmam 🙏🙏 her akşam içiyoruz değil mi ?
Ozge111 Buketedaa bana duphalac da fayda etmedi kefir çok iyi oldu her akşam yatmadan bir bardak için sabahları da aç karnına ılık su
minikoannesi123 Buketedaa bana sezaryen sonrasi gaz sorunu olmasin diye vermişti doktorum. Bayağı ise yariyor ama anlık çözüm. Sürekliliği olan bir şey yok.