GizemCengiz Gün içinde bazen birden sancı giriyor diyorum bu neydi böyle, sonra geçiyor. Aynı zamanda çok koyu kıvamlı beyaz bir akıntı gelmeye başladı ama kalıp gibi bildiğiniz. Yaşayan var mı?
Selcann GizemCengiz bende de oluyor canım arada ama ağrı falan olmuyor normal beyaz akinti doktoruma sorduğumda normal rengi koyulasirsa sıkıntı demişti. Ama sende ağrı falan oluyorsa aksatma bence bi doktor a git sor için rahatlar en azından
Nkoca GizemCengiz sizin nişanınız gelmiş bendede öyle oldu doktora gittim nişan dedi hatta iki gün arka arkaya geldi doktora hitmenizi tavsiye ederim.
Bgusta Benden gebe kaldigimdan beri beyaz akinti geliyor ama agrili degil. Bi doktoruna sormani tavsiye ederim çünkü mikrop enfeksiyon mantar gibi seyler de olabilir Allah korusun. Agri diyorsun çünkü. Simdiden gecmis olsun umarim bir zarari yoktur. 🙏
GizemCengiz Bgusta açıkçası eşimle ilişkiye girdikten sonra böyle garip bi şeyler oldu. Şimdi çok korkuturum asla girmem az kaldı zaten 30+4 olduk
Bgusta GizemCengiz cok utanarak soyluyorum ama icine sey olduysa belki ondandir. Ben de pek bilmiyorum doktora danis sen yine de 😥
Smyyglgn54 GizemCengiz canım enfeksiyon olabilir. Aynı bende de vardı. Tahlil yaptirdım bişiy çıkmadı şükür. Iliskiden sonra gordüğün yoğun olan şey eşinin boşalma sebebidir. Ağrın varsa görün,yoksa stres yapma
GizemCengiz Bgusta yok kuzum ondan olduğunu sanmıyorumda belkide üşütmüşümdür ya da gebelikten kaynaklı olan şeyi ilişkiden sonra kolay atmışımdır. Çünkü baya baya parça gibi yani
GizemCengiz Selcann üşütmüş olabilirim gece uyurken rahat edemiyorum bi bazen üstümü açıyorum falan bi de havalar soğudu patikleri daha bugün geçirdim kendimi sıcak tutuyorum şimdi daha iyiyim
Selcann GizemCengiz dikkat et kendine canım olabilir normalde de ayaklardan soğuk alınca hastalanıyoruz hamilelikte 2 katı dikkat etmek gerekiyor. Allah kötü hiç birşey yasatmasin hiç birimize
Ozbead GizemCengiz Canım bende de aynı akıntı oluyordu Dr çatı muayenesinde dedi mantar varmış fitil verdi
GizemCengiz Selcann aynen öyle canım hem hamileyim hem ilişkiye girincede çabuk soğuk alınıyor havalar da malum artık ekstra dikkat etmek gerek