Solmaz-Papatya Kızlar bir gün önce hamile olduğumu öğrendim silik çizgiyle betaya bakmaya gittim 13.48 cıktı sonuç birgün arayala gittim 14.11 cıktı betam hiç yükselmedi o kadar üzğünüm ki ağlamak istiyorum deliler gibi
Aysel_krdg Solmaz-Papatya kimyasal geçireceksiniz büyük ihtimalle ama üzülmeyin kimyasaldan hemen sonra oluyormuş sağlıklı bir şekilde
mommys1 Solmaz-Papatya 1 günde değil 2 günde bir artışa bakmanız lazım bence yarın tekrar verin boşu boşuna kendinizi strese sokmussunuz
arirangg Solmaz-Papatya O zaman yarın bir daha aynı yerde verin yine. Normalde 2 gün sonra vermek daha iyi fikir veriyor
birevlatsahibi Solmaz-Papatya 10 ay değil 10 yıl bile bekleyen var bacım korkma stres yapma kimyasaldan sonra oluyor genelde inşallah sen de en kısa sürede sağlıkla hamile kalırsın
Aysel_krdg Solmaz-Papatya ahh seni öyle anlıyorum ki bende 1 seneden sonra hamile kaldım betam 220 deydi o kadar sevindim ki bir kaç gün sonra bir daha verdim 80 e düşmüştü o kadar üzüldük ki eşimle ağlamıştık inşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırız bebeklerimizi kucağımıza alırız
Kyy01 Solmaz-Papatya normal iki günde bir vermektir de bı günde de bı artış olması lazım aynı sayı çıkmış hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alın
SalakmisnCemile Solmaz-Papatya kimyasal yaşıyorsun büyüknihtmal üzülme tevekül et kanaman biter bitmez gün aşırı değerlendir canım ben kimyasaldan sonra hiç kanama görmeden hamile kaldım
damla097 Benimde ilk gebeliğim bu şekildeydi ocakta kimyasal gebelik geçirdim şubatta adet görmeme rağmen gebe olduğumu öğrendim kanaman olucak kanamadan sonra ilişkiye gir mutlaka rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah 🙏🏻🌸