Tubiku Merhabalar, 10 haftalik hamileyim ama kocaman gobegim var. Gazdan diye tahmin ediyorum. Simdiden bu kadar buyuduyse ilerise ne olur tahmin edemiyorum… siz bu problemi cozmek icin ne yapiyorsunuz? Hic bilmiyorum ama acaba gaz atici caylardan icebiliyor muyuz?
Mavisim3457 Tubiku 27 haftalığım gaz sorunum hala devam. Gün içinde çıkaramıyorum karnım şiş. Ertesi sabah tuvalete gidince gaz çıkabiliyorum rahatlıyorum karnım yumuşuyor rahatlıyorum şükür. Hormanlar dan olduğu söyleniyor nette. Yediklerimden olsa insan hergün başka bir şey yiyorum çünkü. Ben kabullendim artık ☺️😂
hvvgngr-32 @Tubiku aynısı bendede olmuştu ilk 8-10 hafta gerçekten kabızlık ve gaz şikayetim aşırı derecedeydi doktorum zeytinyağı ve kuru kayısı önerdi incir vs. Ama bana onların pek bi faydası olmadı açıkcası. Yesemde yemesemde aynıydım. Sonradan bu şükayetler düzeliyor ama hormonlar bi anda hamilelikle yükseldiği için vücudun bu şekilde tepkiler veriyor normal olarak. Ama vücudun hamileliği kabullenip alıştıktan sonra hepsi düzene girer diye düşünüyorum