Ayse6616 Haftamdayım kızlar şeker yüklemesi için 75 mg içecek içtim ama kan vermeye 15 dk kala tansiyonum düştü fenalaştım midem bulandı afedersiniz içtiğim sıvıyı geri çıkarım haliyle yükleme iptal oldu doktor pazartesi tekrar gel deneyelim dedi ama kararsızım yine bu şekilde olursa acaba yaptrmasam nolur sizler hepiniz yaptrdnz mı ayrıca bu 2.kez olcak daha ben 5. Haftamda da yapmışlardı sonuçlarım temiz çıkmıştı kararsız kaldım riskleri ne yapılmazsa beni Bi aydınlatın 😅
Karenim13 Ayse6616 ben yaptırmadı canim yazık gu n ahh valla git saglik ocağına 3 aylik şekerine baktir oldu bitti
selverg Ayse6616 aynısı banada oldu 75 gr içtim ve kustum doktorum zorlamayalım seni dedi 50 gr yaptırdı daha rahat geçti
Ayse6616 nimetemucin05 valla ben de kararsızdm zaten çıksa ilkinde çıkar dediler ama yinede korktum 35 yaşımda olduğum için hafif kilo da var bende hadi yapalım dedim ama sonuç yapamadılar
Ayse6616 __mom1 onu seçme şansım olduğunu bilmiyordum direk yüksek olanından verdiler birde doktorum bu içtiğim 2 teneke kola ya eş değer dedi şok oldum çok fazla değil mi ya
__mom1 Ayse6616 75 hem uzun sürüyor hem şeker miktarı fazla 50 gramda açken bir kez içecekten 1 saat sonra 1 kez kan alınıyor test bitiyor
MUSU21 Ayse6616 ailede seker hastaligi var mi diye sordular, babamda oldugunu soyleyince riske etmeyelim 75 mg ver dedi doktor hemsiresine.. bende 75lik ictim .. s
Ayse6616 __mom1 teşekkür ederim o zaman 50 lik isteyim dişimi sıkayım da 1 saatte bitsin içim rahat etsin 🌺
Ayse6616 Karenim13 direk doktora 3 aylık şekere mi baktırmak istiyorum dicem peki valla öyle yapsnlar ya
Karenim13 Ayse6616 aynen ole söyle ben yüklemeye girmek istemiyorum girdim kötü oldum.de.saflik ocağına 3 aylik seker ortalamasına baksın.sole rica et.orda zaten çıkıyor olup olmadığın arabada eczaneye açlık tokluk olctur parmaktan yeterli ben ole yaptım şükür birsey cikmadi
Ayse6616 Karenim13 çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için pazartesi ilk işim o olcak umarm yaparlar burda da inşallah temiz çıkar 🌺
Elifkskl Ayse6616 akşam 11 gibi yemeğini yee 12 den sonra yasak zaten büyük ihtimal açlıktan oluyor bende pazartesi yaptırdım biraz mide bulantısı yaptı onda da arabada yattım
Ayse6616 ipekss biraz araştırdım medicalpark ve acıbadem gibi hastanelerin sitelerinde de 50 mg lık üzerinden yapılıyormuş anlamadım valla 75 ağır geldi zaten tatlıdan tiksindim ben hamilikte o yüzden de aşırı zorlandım
Fulya1993 Ayse6616 mutlaka yaptırın şekerim çıktı insülin kullanırken bile zor düştü ve şeker yüzünden erken doğum yaptım ihmal etmeyin