nur1824 Arkadaşlar merhaba 24 temmuzda ilk değerim 29 çıktı 26 temmuzda ikinci değerim 62 çıktı bir buçuk gün sonra tekrar yaptırdım değerim 86 çıktı son değerim çok mu düşük? En son adet tarihim 23 Haziran. Çok korkuyorum yorum yapabilir misiniz?
nur1824 Yok ikisi özel ilk ikisi sonuncusu devlet Zeynep kamilde verdim.. hani iki kat artması gerek diyorlar ya sonuncuyu düşük görünce endişelendim
Ebebe nur1824 sonuncuyu aynı yerde vermemişsiniz onu baz almayın bence. Devlette devam etmek istiyorsanız test yapmaya iki gün sonra yine verin 86 yı iki ye katlamış mi bakın
nur1824 Doktor ultrasonla baktı, rahim kalınlığı kese oluşumu için yeterli boyutta dedi, ama tabii daha kese oluşmamış ve çok erken dedi. Haftaya tekrar gel kese oluşmuş mu ne kadar büyüklükte ona bakalım dedi. İnşallah keseyi görürüz çok endişeleniyorum..
Ebruebos Geç döllenme olabilir. Devlet bazen korkutuyor benim 21 haziran son adet 15 temmuzda verdim 41 çıktı sırasıyla 2 gün ara 190 sonra devlette yaptım 1.8 çıktı yanlış sonuçmuş ama çok korktum gittim özelde verdim aynı gün 505 çıktı sonra normal katlandı.Korkmayın inşallah bişey yoktur
nur1824 Gunes17 Ne bileyim sonuncusu çıkmayınca çok korktum bir size sorayım dedim. Daha belli olmadığı için de kimseyle paylaşamadım..
BurcuSTopsakal Bundan öncekileri akşam verip, sonuncuyu sabah vermişsiniz. Hep aynı saatlerde, bi dolu bi boş gün aşırı vermeniz lazımdı, iki kat olmaması bundandır belki. Bir de hep aynı yerde kan vermeye çalışsanız iyi olur, farklı çıkabiliyor
nur1824 BurcuSTopsakal inşallah öyledir haftaya cuma bir daha gidicem bakalım, pazartesi de ilk verdiğim yerde tekrar kan vericem