Çok şükür bende doğurdum çok uzun yollardan zorlu bir sınavdan geçtim ama şükür ki sağlıkla mis kokulumu kucağıma aldım daha önce 1 düşüğüm 1 erken doğumum olduğu için ve gebelik şekeri çıktığı için malesef 40. Haftada suni sancı ile doğumum başlatıldı saat 11 de hastaneye yatış yaptık saat 14. De alttan ip gibi bir şey yerleştirdi ebe o açılma için fitilmiş heralde bilmiyorum o anda açıklık muayenesi yaptı 2 cm açıklık varmış ama benim öncesinde ağrım sancım hiç birşeyim yoktu hissetmemiştim nst bağladılar sancım çıkıyordu ama ben hissetmedim isterseniz dolaşın kahve felan için dediler bizde eşimle çıktık kahve içtik hastane bahçesinde turladık fitil varken 😂saat 17 oldu ben hafiften sancıları hissetmeye başladım artık yemek felan yedim ama yiyemedim de doğru düzgün odada pilates topu vardı o arada onun üstünde hopladım zıpladım oynadım felan squat yaptım gece saat 23 e kadar sancı aralığı artık 5 dakikada 1 e düştü ve 1 dakika sürüyordu dayanamadığımı söyledim paracetomol verdiler (çok seviyorlar )😂ebe fitili çıkartacağını söyledi o arada açıklığa baktı 5 cm artık doğum odana alalım dediler apar topar gittik o arada başıma hükümet gibi dedikleri bir ebe bıraktılar ki süreci çok iyi yönetti epidural isteyip istemediğimi sordular tabi ki istedim çünkü yoruldum uyurum biraz diye planlıyorum 😂😂anestezi uzmanı gelip iğneyi yapasıya kadar saat 2 oldu gece bitti dedim ben tuvalete gidecem bırakın beni ebe hayır epidural var gidemezsin diyor 😂2.30 da hemen suyum geldi ama hala uyku peşindeyim ebe geldi başıma hadi ıkın diyor ne dedim benim tuvaletim var bırak beni yok diyor bebek o bayağı inatlaştık yap tuvaletini dedi sen misin bunu diyen ay çok kötüydü😂😂😂sonunda ben doğru ıkınamadığım için kızım sabah 4 te doğdu benim biraz dikişlerim var ama hastanede ve evde yalnız olmama rağmen şükür ki herşey yolunda ilerliyor kızım artık 1 haftalık oldu hepsine değdi minnoşum yaşadıklarımın doğum sonrası kızımla 1 saat ten tene temas yaptık o arada dikişlerim atılıyordu eşim hep yanımdaydı çok güzeldi kordonu o kesti hatta ve göğüs ucu yarası en çok korktuğum 36. Haftada gümüş kapak ve lansinoh kullanmaya başladım ve olmadı şükür