BurcuK-34 Şuan 35+4 üm kesin sezeryan düşünüyorum doktorum 10 12 Ağustos diyor. Yani 37+4 gibi almış olcak ben herkese bu doktor beni erken dogurtuyo diyorum. Bebek normal sen doktora karışma diyorlar. Kafam allak bullak kavuşmak için heyecanlı ve mutluyum bir yanmda erken diyor
zeynozey BurcuK-34 kız yok güzel zamanlar 37+3 te kontrol var inşallah banada 1-2 gün sonrasına gün verir 😭😭 37+0 bugün daha günüm belli değil 2. Sezeryab
tlhmrv BurcuK-34 37 den sonra normal haftası olarak geviyo erken değil. Bnm doktorumda 37 de alırız dedi ilki de sezaryendi o yüzden buda sezaryen
Saygi_can BurcuK-34 bebekler 38. Haftasin da ciğer gelişimini tamamlıyor diye biliyorum em sağlıklı sezeryan haftasında 39.+1 olarak biliyorum bn. Sağlıcakla kavuşun 💚
BurcuK-34 zeynozey Doktorunuz tahmini tarih vermedi mi bana tahmini olarak söylemişti pazartesi kontrol var kesin tarih isticem bende
zeynozey BurcuK-34 38-39 a kadar bekliycez sancı su gelmezse dedi. Ama bence haftaya alıcak, 1 hafta önden gidiyo zaten bebiş yeter 😂
Nefised Bende 35+3üm ama doktorum daha sezeryan haftası vermedi. 37den sonra olan doğumlar normal zaman olarak karşılanıyor ama bana da erken geliyo en azından 38 falan olsa iyi olur😂🤷🏻♀️
Tugbazdmr BurcuK-34 hayır canım erken değil benim doktorumda sezaryen olursan fazla bekletmem alırım demişti, çatı muayenesine göre belirleyeceğiz 🙏🏽
gulayse_38 BurcuK-34 bebeğin gelişimi iyiyse o haftalar da doğum olabiliyor erken doğum riski hiçbir doktor alamaz