Nihaalyy Kızlar bu yenidoğan kıyafetlerini ne kadar süre giyebiliyorlar yani 0 3 kıyafetleri ile aralarında ki fark nedir yenidoğan az mı almalıyız hiç bir fikrim yok çokta alıp fazla kalsın istemiyorum az da olsun istemiyorum önerileriniz varmı siz nasıl düşünüyorsunuz
Serena Nihaalyy bebegın dogum kilosuna gore degısıyor ama genel olarak yenidogan 40 cıkana kadar gıyebılır sonrasında olmaz 1-3 aylık kıyafetlere gecer bebegınizin gelişimi haftasına gore iyiyse 1-3 aylık alın yenidogan yerine ustunde cok bol durmayacaktır. Benim oglum 4 kilo dogdu iki hastane cıkışı almıstım yenı dogan olarak 1-3 aylık giydırmıstım. Ayrıca zıbınları yenidogan hıc almayın bol olsa bıle kıyafetın ıcınde kalıyor ben hep zıbınları buyuk buyuk aldım daha uzun sure gıydı
GizeemArslaann Benim de ilk gebeliğim ama yengem bana yenidoğan hiç alma hep 0-3 ay, yenidoğan 1 2 hafta anca giyiliyor demişti
cagla9094 Benim de ilk gebeliğim sadece 2 takım yenidoğan aldım kalanı 0-3 ay aldım çevremde doğum yapan arkadaşlarım da aynısını söyledi o yüzden yenidoğan fazla almadım