Sedefomur1 Herkese merhaba sormak istediğim bisey var şimdi ben doğuma kadar bezimi ıslak mendilimi alıp stok yapmak istiyorum ama yenidogan bezi sizce bir paket yeterli olur mu diğer numaraları ikişer tane alsam yeter mi sizce
zeynozey Sedefomur1 Tavsiyem bez de stok yapmaman:) Her bez her çocuğa yaramıyor. Alerji durumu çok fazla oluyor. Elinde patlar sonra o kadar bez 😂
balevlatlarim3535 Sedefomur1 bezi stok yapmak sıkıntı. Çünkü bebeğin cildine uyum sağlamayabilir. İkinci doğumumu yapacağım nasipse 1 paket 1 numara 1 paket 2 numara aldım sadece. Zaten üstünde kilo aralıkları yazıyor 1 numara ile 2 numara arasında çok kilo farkı yok.
Sedefomur1 Peki ben neyi stok yapmalıyım 🤣🤣 fiyatlar her gün artıyor malum şimdiden biseyleri hazırlamak istiyorum 🤣🤣
Mervesrsy Sedefomur1 bence bebeğinizin durumuna göre alın stok yapanları çok fazla görüyoruz ama ellerinde kaldıkları maalesef söylemedikleri için sanki çok lazımmış da biz eksik kalmışız gibi hissettiriyorlar ben de 2 paket 1 2 paket 2 olarak alacağım sadece
Mervesrsy Sedefomur1 bence en iyisi ıslak mendil bebek pamuğu ve alt açma örtüsü 😅 onlar daha fazla gider gibi araştırmalarıma göre
Rmysarft Sedefomur1 bol bol yenidoğan ıslak mendil stoğu yap sleepy newborn, sleepy egologic, sleepy naturel bunlar güzel birde primanın ıslak mendili var o da güzel ama pahalı indirimden bulursan kap
balevlatlarim3535 Sedefomur1 ıslak mendil içeriği saf su olanlardan, temizleme pamuğu, alt açma bezi gibi şeyleri stok yapabilirsiniz.