babycom456 Kızlar acaba özelde özellikle kütahya ya da eskişehirde genetik test ücreti ne kadar bilen var mı acaba
tulay-01 babycom456 söyledıgınız sehır lerı bılmıyrum ama genetık test ucretı baya pahalı bur ara sorduk gecen hafta 360 dolar dedı tl de degıl
1palyaco babycom456 devlet hastanesi, şehir hastanesi ve araştırma hastanelerinde tıbbi genetik bölümü var buralarda ücretsiz yaptırabilirsin. Ama kaç düşük yaşadınız veya kürtaj, kimyasal gebelik vs?
elif-asil babycom456 fakülteler yapıyo ki sonçlar aynı sürede çıkıyo… Biz yaşadgmz da diyarbakırda hiçbir özel yapmyrdu fakültede yaptrmltk
tulay-01 babycom456 evet cnm özel pahalı bana 360 dolar dedı ne kdr edıyor dedım 10000 falan dedı ama sz gelene kdr kur degısır artabilir dıyor ama şehir hastanesi ucretsız yapıyır ordanda randevu alana ak getirene bende yaptıracaktım hıcbur sekılde ıletısıme gecemedık
babycom456 1palyaco 1 kimyasal 1 kürtaj oldum. Eğer hamileysem sonuclar 1 buuck ay sonra cıkıcakmıs sorun olursa diye korkuyorum
babycom456 elif-asil doktor bu ay klomen ve catlatma ıgnesı yaptı , testte 1 bucuck ay sonra cıkıcakmıs hamile kalırsam o arada bişey olursa testler cıkana kadar diye korkuyorum
elif-asil babycom456 olmaz inşallah allahın izniyle corasprin baslayablr önlem amaclı… Pıhtlşma olanlarn çogu oksapar ve corasprin kullanıyo ben 4 haftalık olduğunda farkettim doktora gidip tabi durumu anlatınca hemen başladı ama bir ay Rabbim korudu diyelm
1palyaco babycom456 stres yapmayın olumlu düşünün birşey olmaz diye düşünüyorum sizde öyle düşünün ki öyle olsun inşallah
Fadimerdem Özelde yüksek fiyat istemişlerdi 1 yıl önce Bnde uşak devlet hastanesinde yaptırdım 20 gün sonra sonuçlar çıkmıştı