Fik Kızlar bu sabah saat 8.30 gibi kan ve idrar vermiştim hala sonucu çıkmadı buranın sistemini daha tam olarak bilemiyorum ne zaman çıkar yarına filan mı devlet Hastanesi’nde şimdiye çıkmıştı
selinbirincisezen Fik dün sabah ben de yaptırdım halaaa çıkacak hala bekliyorum 🤦🏻♀️sağlık ocakları genelde hep geç çıkıyor
burcudemirr Fik bugun verdiysen çıkmaz canım bazı sonuçlar yarın falan belki çıkar ama hepsi pazartesiyi bulabilir e nabizdan kontrol et sürekli ama dediğim hepsi çıkmaz yarına kadar belki birkaçı çıkar hepsi pazartesiyi bulabilir
Fik selinbirincisezen ay vallahi çıksın çok merak ediyorum ya 34+3 haftalığım idrarda koyuluk falan vardı da enfeksiyon olabilir dedi enfeksiyonda erken doğuma neden olabiliyor dedi hatta yola çıkacaktım ne olur ne olmaz Kan tahlilini beklemeden enfeksiyon için bir ilaç verdi bunu karıştır iç dedi gece
Karbaby Sağlık ocağında sonuçlar ertesi gün öğleden sonra çıkar. Başka bir laboratuvara gönderiyorlar çünkü.
Kukulikukuli12 Fik bizimkinde ertesi gün öğlen cıkıyor. Sonuc almaya 1 gün sonra ve öğleden sonra gel dıyorlar
Fik Kukulikukuli12 doktor da pazartesi günü çağırmıştı beni zaten de demiştim yola çıkacağım diye WhatsApp’tan yollarsın dedi
pandasever Fik sağlık ocağı sonuçları ertesi gün çıkıyor ama.kan verirken bir barkoda da kendinize isteyip barkod numarası ile bulduğunuz ilin il halk sağlığı laboratuvarından akşam 4 5 gibi sonuçları görebilirsiniz.
Fik pandasever ah keşke daha önce söyleseydim alırdım barkodu 🤭🤭🤭 ama öğrenmiş oldum teşekkürler ederim 🥰